Smalling: Tele vagyunk önbizalommal

Chris Smalling szerint a Manchester United jelenlegi hat mérkõzéses bajnoki gyõzelmi sorozata létfontosságú önbizalmat biztosított számukra a Chelsea elleni rangadót megelõzõen.


A 25 éves védõ nagyon jó hangulatban volt a Vörös Ördögök múlt heti, Manchester City felett aratott 4-2-es derbi gyõzelmét követõen - ahol mellesleg megszerezte szezonbeli negyedik gólját is - és elégedett, hogy a csapat kemény munkája az edzõpályán meghozza gyümölcsét.

 

"A dolgok elkezdtek összeállni az elmúlt hónapok során, emellett pedig néhány riválisunkat is sikerült legyõznünk. A szezon kezdetén, néhány nyert mérkõzés mellé több frusztráló döntetlen is becsúszott, de most már tényleg elkezdtük nyerni a riválisaink elleni mérkõzéseinket, és ez csak növeli az egész csapaton belül az önbizalmat" - kezdte Smalling az MUTV-nek.

 

 

Míg a Manchester City földbegyalulása kérdés nélkül a szezon egyik kiemelkedõ pillanata volt eddig, a Vörös Ördögök középhátvédje igyekezett kijelenteni, hogy a keret hamar túllépett a hangos sikeren, és a következõ feladatra koncentrálnak, ahol nem vár rájuk könnyû feladat. A listavezetõ Chelsea sorozatban három mérkõzést nyert, és bár keményen meg kellett küzdeniük a gyõzelemért a QPR ellen, ahol végül Fabregas utolsó pillanatokban lõtt gólja döntött, Smalling óvatos, hiszen a Kékek biztosan kihívást és veszélyt jelentenek majd számukra.

 

"A csapatuk kiegyensúlyozott, fizikálisan pedig nagyon jól felkészítettek minden csapatrészben" - tette hozzá.

 

"Nagyszerû futballt képesek játszani, de emellett képesek feljebb is kapcsolni, és pontrúgásokból is nagyon sokszor eredményesek."

 

"A Stamford Bridge-n nagyon nehéz játszani, de szerintem az utóbbi idõben nyújtott teljesítményünk megmutatta, hogy az év valószínûleg legjobb csapatához úgy látogathatunk, hogy tele vagyunk önbizalommal, és hihetünk abban, hogy képesek lehetünk jó eredménnyel távozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!