Jones: Nagyon hiányzik a Bajnokok Ligája

Miután úgy tûnik, a Manchester United közel áll ahhoz, hogy retúr jegyet váltson a kontinentális klubfutballra, Phil Jones elismeri, nehéz volt néznie a Bajnokok Ligáját, amíg csapatával hiányoztak a sorozatból.


A középhátvéd ott volt a pályán a Vörös Ördögök utolsó, 2014. április 9-én rendezett Bajnokok Ligája mérkõzésén a Bayern München elleni vesztes negyeddöntõ visszavágón, és míg a bajorok éppen ma a döntõbe jutást szeretnék heroikus küzdelemben kiharcolni, addig Jones és csapattársai csak a tv elõl követhették nyomon a legrangosabb európai kupasorozat eseményeit, miután a 2013/14-es szezonban a legjobb négyen kívül végeztek.

 

Gyakorlatilag a játékosok eltökélt vágya, hogy újra felcsendülni hallhassák a legendás mérkõzések elõtti himnuszt, az elõzõ hétvégén teljesült, ugyanis a Manchester United jelenleg hat pontos elõnnyel, és 14 góllal jobb gólkülönbséggel áll a negyedik helyen a Liverpool elõtt, két fordulóval a szezon zárását megelõzõen.

 

"Nagyon hiányzott számunkra" - ismerte el Jones, amikor a Crystal Palace ellen megnyert bajnokit követõen a Bajnokok Ligájáról kérdezték.

 

"Semmi sem hasonlítható egy európai kupaéjszakához, amikor a Bajnokok Ligája himnusza megszólal. De az, hogy csak a kanapén ülve, a tv elõtt láthattuk, úgy hogy nem lehettünk részesei, kiábrándító volt."

 

"Egy olyan csapatnak, mint a Manchester United, ott kell lennie ebben a sorozatban, de ehhez nincsen semmiféle elõjogunk, ezért meg kell küzdenünk. Az olyan teljesítmények, mint a Palace elleni, amikor talán nem játszol a legjobb formádban, mégis megtudod szerezni a három pontot, olyan dolgok, amik dönthetnek arról, hogy ott lehetsz-e a Bajnokok Ligájában."

 

 

Csak egy hihetetlen eredménysor állhat a Manchester United és a top4-be kerülés közé, de Jones szeretné ha nem centiznék ki a dolgokat, és kényelmesen, illetve még fontosabb, hogy pozitív eredményekkel zárják az utolsó két, Arsenal, illetve Hull City elleni mérkõzésüket.

 

"Már nagyon várjuk" - tette hozzá az angol válogatott játékos, amikor a téma az Ágyúsok elleni rangadóra terelõdött.

 

"Ez az a mérkõzés, amelyen mindenki játszani akar, ez egy hatalmas összecsapás, amelyet megakarunk nyerni. Szeretnénk jó hangulatban, és a lehetõ legjobb pozícióban zárni a szezont. Remélhetõleg ezt elérhetjük két újabb gyõzelemmel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!