Woodward: Depay megszerzése csak a kezdet volt

A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, Ed Woodward szerint Memphis Depay csak az elsõ fecske volt, ami a klub nyári átigazolásait illeti.


Woodward biztosította a szurkolókat arról, hogy a keret rendelkezni fog a szükséges mélységgel ahhoz, hogy a következõ szezonban harcban legyenek a Premier League, a Bajnokok Ligája és a hazai kupasorozatok trófeáiért.

 

"A keret egyértelmûen elég mély lesz ahhoz, hogy a jövõ évben minden fronton harcban állhassunk a végsõ gyõzelemért. Ahogy mindig, ez együtt fog járni bizonyos játékosok érkezésével és távozásával, azonban ez még nincs kõbe vésve" - kezdte.

 

"Elégedettek vagyunk a Louis van Gaal menedzser irányítása alatt elért fejlõdéssel. Két mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt, jó pozícióban vagyunk ahhoz, hogy a legjobb négy között végezzünk a Premier League-ben, és ezzel együtt a következõ szezonban visszatérhessünk a Bajnokok Ligájába."

 

 

"A nyári átigazolási szezon átigazolási politikáját illetõen már elkezdtük megvalósítani terveinket, a múlt hét folyamán pedig már be is jelenthettük, hogy Memphis Depay, akit Európa egyik legtehetségesebb fiatal játékosának tartanak, jövõre csatlakozik a csapatunkhoz."

 

"Úgy tervezzük, hogy újra aktívak leszünk a piacon, de még túl korai átigazolások, vagy bérek kapcsán nyilatkoznunk jelenleg."

 

"Ahogy a következõ szezonra gondolunk, futball szempontjából azt várjuk, hogy minden sorozatban trófeákért legyünk harcban, kereskedelmi oldalról pedig izgalommal töltenek el minket a további növekedés lehetõségei, köztük az adidasszal kötött 10 éves együttmûködésünknek elsõ éve."

 

"Magabiztosak vagyunk az üzleti tevékenységünk jövõjét illetõen. Kereskedelmi bevételeink évrõl-évre emelkednek, a 2015-ös üzleti évben az adózás elõtti eredményünk pedig a 90-95 millió fontról 103-110 millió fontra tudtuk emelni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!