Jones: Fejezzük be stílusosan

A Vörös Ördögök védõje bízik a pozitív eredményben az Arsenal elleni vasárnapi mérkõzésen és abban bízik, hogy a csapat stílusosan fog búcsúzni a hazai közönségtõl.


Louis van Gaal csapatának csupán egy pontra van ahhoz szüksége a hátralévõ két találkozón, hogy matematikailag is biztosítsa helyét a legjobb négy csapat között. Persze, lehet, hogy egyre sem lesz szükség, ha a Liverpool ma nem nyer a Crystal Palace ellen. Jones vágya viszont a holnapi találkozón a három pont megszerzése.

 

"Tudjuk, hogy õk jó csapat" - mondta az MUTV-nek. "Tudjuk miben jók, hogy mekkora veszélyt jelent a játékuk, de ezen dolgoztunk edzéseken, hogy semlegesíteni tudjuk a támadóikat. Meg akarjuk a szezonbeli utolsó hazai mérkõzésünket nyerni. Szeretnénk nagyot robbantani a végére."

 

A védõ azért is bízik a gyõzelemben, mert azzal megelõznék az Ágyúsokat a tabellán, miután Wenger tanítványai beleszaladtak egy hazai vereségbe a Swansea ellen. Igaz az Arsenal egyel kevesebb mérkõzést játszott mint a United, de mindent meg kell tenni a siker érdekében.

 

"Vasárnap le kell gyõzni õket, majd jól játszani a Hull ellen és akkor van remény akár a dobogóra is. Tudjuk, hogy ehhez az kell, hogy az Arsenal pontokat veszítsen, de ez a Premier League."

 

 

Ha ezek a dolgok megvalósulnak, akkor az azt jelentené, hogy a United a 3. helyen végezne a tabellán és egybõl a Bajnokok Ligája fõtáblájára jutna, elkerülvén ezzel a selejtezõ szakaszt. Jones elmondásából pedig kiderül, hogy a játékosoknak nagy céljaik vannak a 2015/16-os szezonra.

 

"A minimum elvárást a szezonban teljesítettük, mely a legjobb négy hely egyikének a megszerzése volt. Azonban a következõ szezonban már a bajnoki címért fogunk játszani és le akarjuk taszítani a trónról a Chelseat. Nem tudok olyan okot mondani, ami ebben megakadályozhatna minket."

 

"Sajnos a szezon elején lassan indult a csapat és rengeteg pontot elszórakoztunk. Ha ezeken a mérkõzéseken jobban teljesítettünk volna, akkor most még lehet a bajnoki címért is versenyben lennénk egészen a végéig."

 

"Tudjuk, hogy mire lesz szükségünk a következõ szezonban és minden adott lesz a sikerhez. Azonban elõbb fejezzük be a jelenlegit és harcoljunk a lehetõ legjobb helyért a végéig keményen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!