Jones eltökélt a fejlõdést illetõen

Bár azzal elégedett, ahogy a szezon alakult, Phil Jones hiszi, hogy a 2015/16-os szezonban csak egyedül a fejlõdésre szabad koncentrálnia - mind neki, mind pedig a Manchester Unitednek.


Jones csalódást keltõ idõszakot élt meg a szezon elsõ felében, miután gyakran hátráltatták sérülések, de ezt követõen elkapta a fonalat, és az Újévben számos alkalommal kiemelkedõ produkcióval rukkolt elõ. Bár összességében csak 24 mérkõzésen léphetett pályára, amely az Old Traffordon töltött 4 szezonjában holtversenyben a legalacsonyabb szám ebben a tekintetben, a védõ lelkes az utóbbi idõben Louis van Gaal keze alatt nyújtott teljesítményétõl, és hiszi, hogy a felkészülési szezonban további lépéseket tudnak majd együtt megtenni a csapat jövõbeli sikereiért.

 

"Igen, úgy gondolom, hogy ez a szezon alapvetõen jól sikerült számomra" - kezdte Jones riporterek kérdésére a Hull City elleni mérkõzést követõen.

 

"A szezon közepe-végefelé sikerült sorozatban jó mérkõzéseket produkálnom, és úgy éreztem abban az idõszakban, hogy jó formának örvendek. Volt egy kisebb sérülésem, amit követõen egy kis idõre kidõltem, de remélhetõleg a következõ szezonra még erõsebb lehetek."

 

 

A Vörös Ördögök vasárnapi, Hull City ellen elért 0-0-s döntetlenje megerõsítette negyedik helyüket a Premier League-ben, amely pozíció feljogosítja õket a Bajnokok Ligájában való részvételre a következõ szezonban, ettõl függetlenül továbbra is eltökéltek, hogy fejlõdjenek.

 

"Nézzék, mi nem akarunk magunkkal szemben viccelõdni. Ez egy folyamatos fejlõdési idõszak. Nem vagyok teljes eksztázisban attól, hogy a negyedik helyen végeztünk - egyáltalán nem errõl van szó. Elégedettek vagyunk a negyedik hellyel, a szezon kezdetén az volt a célunk, hogy legalább itt tudjunk végezni. Megtettük, amit meg kellett tennünk, de a következõ szezonban javítanunk kell ebben a tekintetben is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!