Átigazolási Center - június 1.

Lássuk, hogy a nyár elsõ napján mirõl ír a külföldi sajtó. A következõ információk természetesen nem hivatalosak. Amennyiben hivatalos bejelentés történik arról külön cikkben számolunk be.


David De Gea: Az elmúlt hetek, hónapok egyik elgnagyobb kérdése az õ eligazolása, vagy maradása. A spanyol játékos nyilatkozata alapján most nyaralását tölti és ezalatt az idõ alatt nem hajlandó a témával foglalkozni.

 

Dayot Upemecano: A L'Equipe szerint a United szerzõdtetné a Valenciennes 16 esztendõs tehetségét. A francia védõjátékos csupán 450 000 euróba kerülne a Vörös Ördögöknek és a jövõ egyik legtehetségesebb francia bekkjeként tartják számon.

 

Angel Di Maria: Twitteren lehetett a nap folyamán olvasni, hogy az argentin klasszis boldogtalan Angliában és közölte a klubbal, hogy szeretne eligazolni. Angelt a PSG szeretné soraiban tudni.

 

Roberto Firmino: A Star értesülései szerint a United a Hoffenheim asztalára tett egy 18 millió fontos ajánlatot a csapat brazil származású középpáláyásért. A játékos ügynöke a következõt nyilatkozta: "Nem tudom kizárni, hogy a Bundesligában marad, azt sem, hogy a Hoffenheimnél."

 

Radja Nainggolan: A Roma középpályása egyre közelebb a Unitedhez, állítja a Manchester Evening News. A Roma hajlandó lenne eladni a 27 éves belga játékosát, akinek piaci értéke 21-22 millió font körül mozog.

 

Edison Cavani: Az õ neve sem ismeretlen már a United szurkolói számára. Higuain és Benzema neve mellé a mai napon az övé is bekerült a kalapba. Az már biztossá vált, hogy Louis van Gaal szeretne csatárt igazolni, és az uruguayi támadó meglehetõsen jó vételnek ígérkezik, ám ára 44 millió font körül lehet.

 

Morgan Schneiderlin: A Daily Mirror szerint a United áll közelebb az Arsenallal folytatott versenyfutásban ahoz, hogy leigazolja a Szentek francia középpályását. Schneiderlin ára 22 millió font.

 

Ilkay Gündogan: A Der Western nevû német lap szerint Gündogan nem fog a Barcelonára várni, mert õ a Unitedben szeretne játszani és dortmundi múltjára tekintettel pedig nem igazolna a Bayernhez. A játékos ára a transfermarkt szerint 17-18 millió font között lehet.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!