Átigazolási center - június 3.

Már csak hat nap választ el minket az átigazolási piac hivatalos megnyitásától és ahogy közeleg az idõ, úgy sokasodnak a pletykák. A mai nap folyamán megpróbálom ezeket ismét egy csokorba gyûjteni nektek.


Gareth Bale és Raphael Varane: A Metro információi szerint a United egy 109 millió fontos ajánlatot készül tenni a Real Madrid két játékosáért. Bale (25) már szerepelt a Premier Leagueben, valamint Varane (22) kiváló igazolások lehetnének Louis van Gaal rendszerébe. Hogy a vételár megérné-e? Remek kérdés, ami biztos, hogy mindkét játékos magas minõséget képvisel és mi nagyon jól tudjuk, hogy a walesi szélsõk nagyon jók.

 

David De Gea: A Mirror már tudni véli, hogy a United spanyol hálóõre a nyáron Madridba helyezi át székhelyét. Ez a transzfer egyébként akár része is lehetne a fent említett két játékos megszerzésének. A Vörös Ördögöknek viszont ebben az esetben szükségük lesz egy új kapusra, aki a lap értesülései szerint nem más, mint a Spurs kapusa, Hugo Lloris. A játékos ára 20 millió font körül mozog a piacon.

 

Roberto Firmino: A Sambafoot szerint a Hoffenheim játékmestere egyre közelebb kerül a Manchester Unitedhez. A brazil válogatott játékosért az Arsenal, a Chelsea és a Liverpool is bejelentkezett, de jelenleg a United a befutó. A vételár pedig csupán 18 millió font.

 

Tom Cleverley: A United játékosa jelenleg az Aston Villa csapatánál szerepel kölcsönben, ám továbbra is úgy tûnik, hogy nem igazán várják haza az Old Traffordra. Ezt megerõsíti az hír, hogy a játékos minden bizonnyal az Evertont erõsíti a következõ szezonban, ráadásul ingyen igazolható.

 

Jackson Martinez: A Porto kolumbiai támadója megerõsítette, hogy nyáron elhagyja Portugáliát és más vizek felé veszi az irányt. A 28 éves játékos kérõi között ott van a Manchester United is az Arsenal és a Liverpool mellett.

 

Luis Nani: A United portugál játékosáért a nyár folyamán bejelentkezik az Inter, állítja a Daily Mirror. Nani egy évet kölcsönben töltött a Sportingnál, ahol csapata egyik alapemberévé nõtte ki magát. A kérdés az, hogy tud-e olyan teljesítményt nyújtani, hogy Louis van Gaal ne tegye eladólistára a nyár folyamán.

 

Juan Cuadrado: Amilyen gyorsan jött úgy megy is? A Chelsea januárban 23 millió fontért igazolta le a kolumbiai játékost Olaszországból és lehet a nyáron már túl is adnak rajta. A vételár hasonló összeg lehet, mivel úgy tûnik Mourinho nem elégedett játékosával. A játékost a United is hívta tavaly nyáron lapértesülések szerint, vajon most újra szárnyra kapnak a híresztelések felõle is?

 

Alexandre Lacazette: A Lyon 24 éves csatára lehet a megoldás Louis van Gaal csatárproblémájára a nyár folyamán. A francia támadó 35 mérkõzésen 29 gólt szerzett és csapata pedig a Ligue 1. második helyén fejezte be a pontvadászatot. A MEN szerint a támadó azt nyilatkozta, hogy nem biztos, hogy nevelõegyesületében marad a nyár végére, egy jó ajánlatot mindenképp fontolóra venne. A transfermarkt szerint a támadó ára 18 millió font körül mozog.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!