Smalling a Jonesszal alkotott párosukat élteti

Chris Smalling szerint õ és Phil Jones bizonyítani tudták, megérdemlik, hogy hosszútávon õk alkossák a Manchester United belsõ védõpárosát.


A Unitednél hatalmas ûr tátongott a védelem tengelyében a tavalyi nyár után, miután távozott a klubtól Nemanja Vidic és Rio Ferdinand is. Azonban így is a negyedik legjobb védelmet tudhatták magukénak a Premier League nemrég befejezõdött szezonjában.

 

Smalling elismerte, döntõ jelentõségû szezon várt rá a csapatnál tavaly - de úgy érzi, sikerült megugrania a nem éppen alacsonyan lévõ lécet.

 

"Igen, úgy hiszem ez egy mindent eldöntõ szezon volt" - kezdte a 25 éves védõ.

 

 

"Ha figyelembe vesszük azt, hogy milyen játékosok távoztak a középhátvéd posztról, akkor más játékosoknak kellett feljebb lépniük, és szerencsére én egyike voltam azoknak, akiknek sikerült elkapniuk a fonalat, különösen a szezon második felében."

 

"Szerintem mi (Jones és én) bizonyítottuk, hogy képesek lehetünk betölteni az ûrt. Ez egy olyan dolog, amit csak idõvel lehet megtenni, az elõzõ szezonban pedig erre megkaptuk a lehetõséget, most pedig már ott tartunk, hogy a következõ szezonra még erõsebb párost fogunk alkotni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!