Átigazolási Center - június 12.

A mai nap legfontosabb híre, hogy végre bemutatták Memphis Depayt, így pont került az igazolás végére. Lássuk, hogy a holland mellett még kik lehetnek érkezõk a nyár folyamán.


Memphis Depay: A játékost hivatalosan is bemutatták a Unitednél, így átigazolása befejezõdött. Welcome to Manchester Memphis!

 

Ilkay Gündogan: A német játékos végre megtörte a csendet és üzent a szurkolóknak. Levelében elmondta, hogy egy darabig jókat mosolygott a sok pletykán, de az elmúlt napokban már betelt a pohár és úgy érezte, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba. Mondandójának lényege, hogy majd az EB selejtezõ után fog foglalkozni a jövõjével.

 

Javier Hernandez: A 90min.com úgy értesült, hogy az Inter 11,5 millió euróért vinné a mexikói támadót, aki idén nyáron tér vissza Manchesterbe, miután kölcsönszerzõdése lejárt a Real Madridnál és a Királyi gárda nem kívánt élni opciós jogával Chicharito megvásárlása kapcsán.

 

Harry Kane: Szintén a 90min.com információi szerint a United szeretne hosszútávú megoldást találni Rooney helyére. A legalkalmasabb jelöltnek pedig a Spurs tehetségét tartják, akiért 50 millió fontot adnának a londoni csapatnak.

 

Gareth Bale: Bár már a csapból folyik De Gea esete a Real Madriddal, mégis egyre biztosabbnak tûnik, hogy a spanyol nyáron távozik Manchesterbõl. A United pedig cserébe a Madrid walesi szélsõjét, Gareth Bale-t akarja továbbra is.

 

Jasper Cillessen: De Gea pótlására érkezhet az Ajax 26 éves, válogatott kapusa. A transfermarkt a holland játékos árát 7-8 millió font közé becsüli.


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!