Átigazolási Center - június 15.

Ismét átnézzük a mai napon megjelent híreket, hogy vajon mi várható az átigazolási piacon a közeljövõben a Manchester United szemszögébõl.


Bastian Schweinsteiger: A német  válogatott játékosról Roy Makaay, a Bayern München legendája a következõképp beszélt: "Sajnálnám, ha Schweinsteiger elhagyná Münchent. Majd tizennyolc éve a bajoroknál focizik, mégsem lepõdnék meg, ha a Manchester Unitednek igent mondana. Remek a kapcsolata Louis van Gaallal, aki nagyon szeretné a csapatában tudni, ráadásul ennyi idõ után könnyen lehet, hogy õ is kipróbálná magát máshol is."

 

Nicolas Otamendi: A Valencia tagadja, hogy bármilyen ajánlatot kaptak volna az argentin védõért a Manchester Unitedtõl, valamint azt is, hogy egyre közelebb volnának Robin van Persie leigazolásához. Mindazon által a spanyol csapat tisztában van azzal, hogy a United szívesen látná soraiban a játékost, valamint arról is van tudomásuk, hogy Otamendi is szívesen költözne Manchesterbe.

 

Roberto Firmino: A játékos ügynöke a következõ nyilatkozatot tette: "Csak annyit mondhatok, hogy Angliába fog igazolni." A napokban megjelent pletykák szerint a lehetséges célállomás a brazil játékos számára a United lehet 18 millió font ellenében.

 

David De Gea: Twitteren jelent meg a pletyka, miszerint Louis van Gaal maradásra kérte a spanyol kapust.

 

Sergio Ramos: A Manchester United a MEN értesülése szerint 20 millió font ellenében leigazolná a Real Madrid 29 éves védõjét. 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!