Átigazolási Center - június 24.

Hosszabb szünet után újra szemezgetünk kicsit a lapértesülésekbõl, hogy kirõl mit pletykálnak éppen. Sajnos jelenleg nagy a csend az átigazolási piacunkon, úgyhogy maradnak a pletykák.


Roberto Firmino: A Manchester Uniteddel is szóba hozott brazil játékos a Liverpoolhoz igazolt, tette közzé a klub hivatalos honlapja.

 

Ilkay Gündogan: A Sky Sports arról számolt be a minap, hogy a United már nem érdeklõdik a német játékos iránt.

 

Angel Di Maria: A Barcelona a The Guardian szerint szemet vetett Messi honfitársára és a nyár folyamán megpróbálja a Unitedtõl Spanyolországba csábítani az argentin klasszist. Bár a Barcelona hivatalosan csak télen igazolhat, szerzõdést köthet játékosokkal.

 

Sergio Ramos: A spanyol a goal.com szerint állítólag boldogtalan jelenlegi egyesületénél, miután az felajánlotta õt a Barcelonának. A hírek szerint azonban Ramos inkább Manchesterbe költözne. A legvadabb híresztelések szerint David De Geát, plusz 30 millió eurot is adna érte a United, bár ezek eléggé abszurd híresztelések.

 

 

Lucas Biglia: A talkSPORT szerint a United ajánlatot tehet a Lazio 29 éves argentin védekezõ középpáláysáért. Az összeg pedig 18,6 milió font lehet. 

 

 

Jasper Cilessen: A Metro tudomása szerint az Ajax beleegyezett abba, hogy a holland válogatott játékos a Manchester Unitedhez igazolhasson a nyár folyamán. A Unitednél jelenleg nagy a titkolózás De Gea jövõjével kapcsolatban, bár a BBC volt riportere szerint a Madrid még nem tett ajánlatot sem a kapusért.

 

Fabinho: A United a Metro szerint tárgyal a Monacoval a brazil védõ leigazolásáról. A 21 éves játékos abban az esetben lehet elsõdleges célpont, amennyiben a Szentekkel nem sikerül megegyezni Clyne átigazolásáról.

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!