A Ramos - történet folytatódik

Ismét rivalizálás kezdõdhet el Manchester vörös és kék fele között a Sergio Ramos ügyben. A United két sikertelen ajánlata után ugyanis a City is beszáll a Ramos megszerzéséért folytatott harcba. Vajon melyik manchesteri csapatot választaná a játékos?


A Manchester City ajánlatot készül tenni a Madrid védõjéért. Ramos és jelenlegi klubja, a Real Madrid között nézeteltérések alakultak ki, többek közt szerzõdése miatti elégedetlensége okából. Ezeket a konfliktusokat szerette volna a United kihasználni.

 
A Real ezután egy nem túl valósághû összeggel "árazta be" Ramost. A spanyolok 64 millió fontot (90 millió eurót) kérnének védõjükért.
 
 
Ám úgy fest, a Unitednek a túlárazáson kívül újabb akadályt jelenthet a városi rivális, a Manchester City.
 
A múlt héten Ramos ügynöke azt mondta, hogy minden, ami a közelmúltban történt csapatában, a Madridban, megnehezíti Ramos maradását.
 
A Real élénk érdeklõdése a vörös ördögök kapusa, De Gea iránt - ami az átigazolást illeti, eddig szintén sikertelennek bizonyult. Ezzel tulajdonképpen a két csapat között kialakult egy kisebb feszültség, tehetetlenség, amelyet a Manchester City szívesen kihasználna, s lenne a nevetõ harmadik a történetben.
 
Kíváncsian várjuk a fejleményeket az ügyben.


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!