Maguire: Remélem Manchester újra vörös lesz

Harry Maguire eltökélt, hogy a Manchester United a legjobb teljesítményét nyújtsa annak érdekében, hogy a városi rivális ellen megtudják ismételni előző szezonbeli hazai győzelmüket.


Az angol középhátvéd jó formának örvendve és remek hangulatban várhatja a vasárnap délutáni összecsapást, ráadásul abban a tudatban, hogy egy esetleges Pep Guardiola legénysége elleni győzelemmel három pontra megközelíthetnék a tabellán a regnáló bajnokcsapatot.

 

Miután az ő gólpasszából szerezte Scott McTominay a hosszabbítás utolsó pillanataiban a Brentford elleni 2-1-es siker alkalmával a győztesgólt, míg a múlt hétvégén a mérkőzés legjobb játékosának választották nevelőklubja, a Sheffield United ellen 2-1-re megnyert idegenbeli bajnokin.

 

Kedden este pedig övé volt a mindent eldöntő és egyetlen találat az FC Copenhagen elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, miután Christian Eriksen pontos beadását sikerült fejjel gólra váltania.

 

"Ez egy nagyszerű alkalom lesz" - kezdte Maguire a vasárnapi derbit megelőzően a Premier League Productions-nek nyilatkozva.

 

"Három győzelemmel a hátunk mögött várhatjuk ezt a mérkőzést, amelyet már nagyon várunk. Tudjuk, hogy nagyszerű hangulat lesz az Old Traffordon, a szurkolóink végig mögöttünk fognak állni, mint ahogy mindig, mi pedig szeretnénk egy erős teljesítménnyel jó eredményt elérni."

 

"Szerintem mindenki látta, hogy a City mit ért el az előző szezonban. Nagyon erős csapattal, kerettel és menedzserrel rendelkeznek. Tudjuk, hogy kemény erőpróba lesz, de mi nem kizárólag a Manchester City-re koncentrálunk. Sokkal inkább magunkkal foglalkozunk és hogy a képességeinknek megfelelően teljesítsünk. Ha ezt megtesszük, akkor azzal minden lehetőséget megadunk magunknak a sikerhez."

 

 

A válogatott bekk elfogadja, hogy nagy harc várható a Kékek ellen, de arra számít, hogy a házigazda ugyanannyira készen fog állni a küzdelemre, mint tették azt az előző szezonban, amikor az Old Traffordon 2-1-es sikert arattak.

 

"Kordában kell tartani az érzelmeket, de közben lobognia kell a tűznek is és a megfelelő agresszióval kell kimenni a pályára"  - tette hozzá.

 

"Biztosra kell menni azt illetően, hogy kontroll alatt vannak a dolgok és 11 emberrel tudunk a pályán maradni. Ez hihetetlenül fontos dolog lesz."

 

"Már érezhető az egész városban a vibrálás a derbit megelőzően. Mint mondtam, itt az a tét, hogy Manchester vörös vagy kék lesz. Remélhetőleg most vasárnap vörös."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 10. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!