Jones: Segíteni fognak a túra változatos kihívásai

Phil Jones hiszi, a Manchester Unitedre ebben a hónapban leselkedõ mexikói, amerikai, spanyol és francia kihívások a Premier League-ben hétrõl-hétre tapasztalható változatos kihívásokra való felkészülést segítik.


Louis van Gaal legénysége a jövõ hét folyamán visszatér az Aon Training Complexbe, hogy megkezdje felkészülését a 2015/2016-os szezonra. A felkészülési idõszak legfontosabb állomása a 2015-ös túra lesz, amely során megmérkõznek majd a mexikói Club América, és az amerikai San José Earthquakes együtteseivel, illetve a francia és spanyol bajnokságot megnyerõ Paris Saint-Germain, illetve Barcelona párossal is.

 

Mindegyik, az Amerikai Egyesült Államokban immáron második alkalommal megrendezésre kerülõ International Champions Cupon résztvevõ együttes különbözõ kihívást rejteget magában a Vörös Ördögök számára, ez pedig Jones szerint csak csapatuk javára válhat az új szezonra készülvén.

 

 

"Szerintem azért játszunk változatos ellenfelek ellen a felkészülési szezonban, mert így feltudunk készülni arra, hogy a Premier League-ben is különbözõ karakterû együttesekkel kell megvívnunk" - kezdte a védõ, aki a héten írta alá új szerzõdését a klubbal.

 

"Minden mérkõzés más, minden játékos másként, más stílusban játszik, úgyhogy jók ezek az erõpróbák - már nagyon várjuk õket."

 

"Idõrõl-idõre egyre nagyobb méretû lesz az amerikai bajnokság nívója. Egyre több játékost nevelnek ki, és karrierük végefelé járó európai játékosokkal is erõsítik csapataikat. Az MLS egyre jobbá válik, a San José Earthquakes pedig éppen a szezon kellõs közepén fogad majd minket, úgyhogy az kõkemény erõpróbának ígérkezik, de pontosan erre van szükségünk."

 

"A Barcelona és a PSG a legnagyobb minõséget képviselõ együttesek közé tartozik, tudjuk mikre képesek, de biztos vagyunk, hogy minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni ellenük is."

 

"Gyorsan vissza kell szereznünk az élességünket, errõl szól a felkészülési idõszak, de ezek nem csak egyszerû mérkõzések. Nagy összecsapások, amin játszani és gyõzni akar az ember."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!