Átigazolási Center - július 5.

Újabb ajánlat megy a Sotonnak?


Morgan Schneiderlin: miután a Southampton elutasította a United 20 millió fontos ajánlatát, a Vörös Ördögök készek arra, hogy egy új, magasabb összeget tegyenek az asztalra. Egyes hírek szerint a Soton 30 millióért már eladná kiválóságát. (Guardian)

 

Fernando Muslera: a török Vatan újság szerint a manchesteri klub 25 millió fontot sem sajnálna megadni a Galatasaray kapusáért, amennyiben De Gea távozna az old Traffordról.

 

David de Gea: a fiatal kapus a Cuatrónak elmondta, visszatér a United felkészülésére. Bár ez még nem jelenti azt, hogy a portás a Unitednél marad, legalább már nyilatkozott valamit.

 

Angelo Henriquez: a MEN információja szerint a United megegyezett a Dinamo Zagrábbal a chilei csatár leigazolása ügyében. Egyes infók szerint a horvát klub 1 millió eurót fizet az angol rekordbajnoknak Henriquezért, aki az elõzõ szezont kölcsönben már náluk töltötte és 25 meccsen 20 gólt szerzett.

 

Matteo Darmian: a Sky Italiában megjelent hír szerint Louis van Gaal szeretné leigazolni a Torino 25 éves jobb bekkjét.

 

 

Yohan Cabaye: legfrissebb, középpályásról szóló pletyka, miszerint a Vörös Ördögök szeretnék megszerezni a PSG játékosát. A United mellett a WHU, a Palace és a Newcastle is érdeklõdik Cabaye-ért, aki pár éve épp a St.James' Parkból igazolt a francia fõvárosba. (Metro)

 

Asmir Begovic: a United kész túllicitálni a Chelsea-t, mely 8 millió fontot ajánlott a Stoke-nak Begovic-ért. (Daily Mail)

 

Nicolas Gaitan: az Express írta meg, hogy Gaitan elfogadta a United ajánlatát és szívesen igazolna az Old Traffordra. A lap szerint már csak a két klubnak kell megegyeznie.

 


ManUtdFanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!