Jones a United esélyeirõl beszélt

Phil Jones beszélt arról, mennyi esélye lesz csapatának megnyerni a Premier League idei kiírását.


"Ez a célunk [a Premier League megnyerése]" - nyilatkozott a védõ, miután a United legyõzte szombat reggel a Club America csapatát a felkészülési túra elsõ mérkõzésén Seattle-ben.

 

"Ez az, amit megakarunk valósítani a csapattal. A keretünk is meg van most már, szóval nem lesz kifogás, ha nem sikerül a végsõ gyõzelem."

 

A United háza táján eddig mozgalmas az átigazolási idõszak, miután négy játékossal erõsítettek eddig és a Vörös Ördögök ügyvezetõ alelnöke Ed Woodward már elkészítette a lehetséges további célpontok listáját is, így készen állnak ajánlatot is küldeni, ha a menedzser Louis van Gaal úgy gondolja, további erõsítésekre van szüksége.

 

 

"Alapvetõ, hogy rendelkezünk egy ilyen listával [a lehetséges jelöltekrõl]" - nyilatkozta Woodward.

 

"Szükséges, mert neked azonnal a következõ igazolásra kell figyelned" - tette hozzá Ed, aki a szombati mérkõzés után hazarepült, s majd csak a harmadik, a Barcelona elleni  mérkõzésre tér vissza az amerikai San Jose városába.

 

A United folyamatosan kapcsolatban van a Real Madrid csapatával a középsõ védõ Sergio Ramos leigazolásával kapcsolatban, aki pont Phil Jones helyén szerepel, de Jones elmondta, szívesen fogadja a spanyol védõvel járó egészséges versengést: "Szerintem egészséges [a versenyhelyzet] és jót tesz a játékosoknak is."

 

A 23 éves játékos még hozzátette: "Elõfordul, hogy egy játékos jobban teszi a dolgát, mint egy másik, aki ugyanazon a poszton szerepel és pont ez az amire szükséged van - különlegesen a Manchester Unitedben."

 

 

"Én csak megpróbálok a legjobb tudásom szerint játszani és remélem, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy a kezdõ tizenegybe kerüljek."

 

Jones örömmel fogadta a nemrégiben igazolt középpályásokat, Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin személyében, az érkezésükkel pedig nagy az esélye annak, hogy Phil többé nem fog a pálya közepén szerepelni.

 

"Örömteli, hogy sikerült néhány középpályást is igazolni, így nagyon úgy fest, hogy nem fogtok engem többé azon a pozíción látni" - viccelõdött a fiatal védõ.


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!