Pearson és Rothwell kölcsönben a Barnsleynél

A United két fiatal középpályásai, Ben Pearson és Joe Rothwell 2016. január 3-ig a League One-ban szereplõ Barnsley csapatához csatlakozik kölcsönbe.


Pearson az elõzõ szezonban már több, mint 20 alkalommal szerepelt a Barnsley együttesében. A United akadémiájának ifjú tehetsége a következõket nyilatkozta a Barnsley hivatalos honlapján: "Nagyon jól éreztem magam itt az elõzõ szezonban. Ott szeretném folytatni, ahol abbahagytam és minden erõmmel segíteni szeretném a csapatot az itt töltött idõ alatt."

 

Rothwell is megszólalt az igazolás kapcsán: "Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Ben már sokat mesélt nekem a csapatról. Sok esetben csak kereste a szavakat, hogy mennyire jól érezte magát itt. Alig várom, hogy én is átéljem ezt az érzést."

 

"Habozás nélkül jöttem ide, miután beszéltem Lee Johnsonnal. Ben már tavaly itt volt, mikor a Barnsley a League One rájátszásában vitézkedett és remélem, ogy most együtt mégtovább juthatunk."

 

 

A Barnsley vezetõedzõje, Lee Johnson örömmel látja a United két ifjú tehetségét csapatában a  következõ hat hónap során. 

 

"Ben nagyon mély benyomást tett rám tavaly. Óriási tehetség, aki tele van energiával és a labdával is jól bánik. Nagy hatással van a középpályánkra a jelenléte és nagyon várom, hogy újra együtt dolgozhassak vele."

 

"Annak külön örülök, hogy Ben mellett Joe is csatlakozik hozzánk. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen amgasan képzett középpályással erõsödik a csapatunk. Nagyon hálás vagyok a manchester Unitednek, hogy ezt a két játékos elengedte hozzánk kölcsönbe."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!