De Gea-t éltették a szurkolók

David de Gea a jövõjével kapcsolatos bizonytalansága miatt kimaradt a Manchester United Tottenham elleni mérkõzésének keretébõl.


A Manchester United – Tottenham Premier League nyitó mérkõzésen David de Gea csupán a lelátón nézte végig az összecsapást. A kapus hosszú idõ óta töpreng jövõjén, hiszen a Real Madrid még nem adta fel a megszerzését, s jól érzékelhetõ, hogy De Gea erõsen gondolkodik az átigazoláson. A szurkolók is megtették a tõlük telhetõt, a mérkõzésen az õ nevét kiabálta a tömeg.

 

A meccsen, melyet a United megnyert 1:0-ra Walker elsõ félidei öngóljával hangzott az ének: "David de Gea".

 

 

Az új igazolás, Sergio Romero kapott lehetõséget Louis van Gaal-tól. A mester megígérte, hogy nem fogja alkalmazni Davidet, amíg az úgynevezett "Real-saga" tart és ezzel együtt nem teljesen tiszta a fiatal spanyol kapus feje a játékhoz.

 

A lelátón De Gea mellett helyet foglalt a "számûzött" Victor Valdes, valamint Anders Lindegaard is. A jelentések szerint Davidért a héten egy új, 25 millió fontos ajánlat érkezett a Realtól.

 

 

Tehát Van Gaal Sergio Romerót helyezte elõtérbe, a fiatal és tapasztalatlanabb Sam Johnstone elõtt. Romero az elsõ félidõben még kissé megszeppenve védett, ám a másodikra nagyon is belejött a játékba. A mérkõzést kapott gól nélkül hozta le.

 

 


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!