U18: United 1-3 Everton

A Manchester United U18-as csapata hiába szerezte meg Callum Gribbin remek szabadrúgásgóljával a vezetést, 3-1-re alulmaradt az Everton ellen lejátszott bajnoki találkozón.


Marcus Rashford már a mérkõzés elején megtornásztatta a vendégek kapusát, Ciaran O'Loughlint, azonban George Dorringtonnak is akadt dolga mielõtt Nathan Holland az oldalhálóba lõtt. DJ Buffonge Gribbin passzát követõen tesztelte O'Loughlint mielõtt a Vörös Ördögök megszerezték a vezetést.

 

A Buffonge ellen elkövetett szabálytalanságért megígélt szabadrúgást Gribbin végezte el és hiába vetõdött O'Loughin, a labda a kapu jobb oldalában kötött ki. A vezetés azonban csak öt percig tartott: Jimmy Dunne bünetõt érõen szabálytalankodott Michael Donohue ellen a saját tizenhatosán belül. Nathan Broadhead volt a végrehajtó és erõs lövésébe hiába ért bele Dorrington, hárítani nem tudott.

 

A szünet után Rashford újból megdolgoztatta O'Loughlint, azonban az Everton összeszedettebben jött ki a második félidõre és az elsõ hat percben két gólt szereztek. Elõbb Danny Bramall elõtt maradt üres tér, aki Dorringtonra vezette rá a labdát és a kivetõdõ kapus alatt gurított a hálóba, majd Donohue egy szóló végén belõtte a harmadik vendég találatot.

 

Nem sokkal késõbb Holland lõtt kapufát, a kipattanót Dorrington bravúrral elhalászta Broadhead elõl, majd utóbbi találta el a felsõlécet. Paul McGuinness csapata jogosan reklamálhatott büntetõért, miután Rashford beadásába kézzel értek bele, de a játékvezetõ nem fújt ezen kívül pedig nem sok lehetõsége volt a hazaiaknak a hátrány csökkentésére.

 

U18 Premier League

Manchester United 1-3 Everton

J. Davidson Stadium

 

United: Dorrington; Reid, Williams, Dunne (Scott 54'), Hamilton; Dearnley, Kehinde (Warren 74'), Buffonge (Kenyon 74'), Whelan; Gribbin; Rashford

Nem használt cserék: Byrne, Diedrick-Roberts

Gólszerzõk: Gribbin 22' illetve Broadhead (11-es) 27', Bramall 47', Donohue 51'


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!