Van Gaal bízik Woodwardban

Louis van Gaal a Pedro-saga után is bizalmáról biztosította az átigazolási piacon való ténykedését illetõen a klub ügyvezetõ-igazgatóját, Ed Woodwardot.


Annak ellenére, hogy a nyári átigazolási idõszak korai szakaszában 80 millió font ellenében olyan játékosok érkeztek a klubhoz, mint Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay, és Matteo Darmian, az e heti, Pedro átigazolását övezõ misztérikus történések ráirányították a figyelmet Woodward ügyködésére, a szurkolók és a kritikusok pedig azonnal nyomás alá helyezték.

 

Azonban a Vörös Ördögök menedzsere nincs köztük.

 

"Van egy olyan elméletem, éket szeretnének verni közém, és Ed Woodward közé. Soha. Soha. Az elsõ naptól kezdve folyamatosan tájékoztat engem az eseményekrõl, én pedig megbízom benne" - kezdte Van Gaal.

 

"Nem hiszem, hogy kételkedni kellene Ed Woodwardban, mert már számos éve bizonyítja, hogy õ a megfelelõ személy a megfelelõ pozícióban."

 

 

A Manchester United az utolsó pillanatban visszavonulót fújt a Barcelona 27 éves világbajnoka, Pedro megszerzésében, aki ezt követõen szinte azonnal alá is írt a Jose Mourinho vezette vetélytárs Chelsea-hez.

 

Ezt követõen szinte azonnal napvilágra került a manchesteriek érdeklõdése a Southampton játékosa, Saido Mane irányába, de a szenegáli támadó kapcsán nem kívánt kommentálni Van Gaal.

 

"Nem tudok választ adni a Mane-kérdésre sem, mert ha ezt tenném, akkor zavart keltenék, ezt pedig nem akarom. Ed Woodward intézi a dolgokat, és szerintem nagyon jól csinálja."

 

"Minden amit teszünk, egy folyamat része, ebben a folyamatban pedig döntéseket kell hoznunk, és szerintem ha mi megakarjuk szerezni Pedrot, akkor abban semmi probléma nem áll fenn, tekintve, hogy volt egy kivásárlási záradék a szerzõdésében, úgyhogy ez lett volna a legkönnyebb átigazolás."

 

"Az újságírók bármit leírhatnak, mi viszont nem mondhatunk azt, amit akarunk. Ez a különbség. Enyém a felelõsség, hogy megvédjem a klub, és a játékosaim érdekét. Nem beszélhetek túl sokat."

 

"Ha arról kérdeznek, 'Pedro beleillik-e a klub profiljába?', nem hazudhatok, és azt mondom, hogy igen, de azt nem mondtam, hogy érdeklõdtünk a játékos iránt."

 

 

Amikor arról kérdezték, lehet-e arra számítani, hogy az átigazolási idõszak utolsó napján ütnek nyélbe egy transzfert, Van Gaal így felelt:

"Várják ki, és majd meglátják. Nincs semmilyen nyomás rajtam. Van 28 játékosunk. Az elõzõ évet is Pedro nélkül csináltuk végig."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!