Van Gaal: Martial játszani fog a megfelelõ idõben

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal felfedte, hogy legújabb igazolása, Anthony Martial a megfelelõ idõben fog bekerülni a csapatba.


A sajtóban nagy port kavart az ifjú francia játékosért fizetett és a jövõben fizetendõ összegek mértéke. A napvilágott látott hírek miatt pedig a fiatal játékoson egyre nagyobb nyomás lehet emiatt.

 

Louis van Gaal elmondta, hogy játékosának nem kell foglalkoznia a sajtóval és együtt folyamatosan fel fogják építeni a franciát, akiért a holland szerint a jövõben ennél sokkal nagyobb összeget kellett volna kifizetni.

 

"Õ egy fiatal játékos, aki már emgmutatta magát a Monacoval a francia bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. A legjobb korban van ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon, ezért is vettük meg."

 

"Idõt kell neki adni és meglátjuk mi lesz belõle. 19 éves és alkalmazkodnia kell. Láthattuk, hogy Angel Di Mariának sem ment, pedig õ 27 éves volt, Radamel Falcao pedig 29."

 

 

"Megadjuk számára a szükséges idõt, de nem lesz könnyû dolga, mivel a rajongók a médiában megjelent összegek miatt azt várják, hogy egybõl bizonyítson. De ez nem így mûködik."

 

"Õrült világban élünk és meg kellett adnunk a pénzt érte, különben elviszi egy másik klub. Azért vásároltuk meg, mert a jövõben szükségünk lesz egy csatárra."

 

"Talán már ebben a szezonban képes lesz megmutatni azt, hogy miért igazoltuk le. Építkezünk vele és a megfelelõ idõben megkapja a lehetõséget is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!