Csapathírek a Palace meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United hétfő esti, Crystal Palace elleni idegenbeli bajnokiját megelőzően.


A Vörös Ördögök fővárosi látogatásukkor már akár Jonny Evansre és Anthony Martialra is számíthatnak, miután a ma reggeli, sajtónyilvános edzésen mindketten részt vettek.

 

Evans a Chelsea meccs óta nem állhatott csapata rendelkezésére, míg Martialt januári lágyék műtétje óta volt harcképtelen. A francia játékos utoljára még tavaly év végén, a Bournemouth ellen jutott szerephez.

 

Kérdéses viszont a Selhurst Parkban a csapatkapitány, Bruno Fernandes játéka és versenyt fut majd az idővel Scott McTominay is, hogy megfelelő állapotba kerüljön, mielőtt társai délnek vennék az irányt.

 

 

"Scott [McTominay] nem edzett eddig a hét folyamán, de arra számítok, hogy szombaton már csatlakozhat a gyakorláshoz" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

 

"Majd ezt követően meglátjuk, hogy milyen állapotban van, képes lenne-e végig vagy csak egy részét a pályán tölteni a meccsnek."

 

"A legutóbbi meccs után Bruno [Fernandes] is jelezte, hogy problémával küzd, így kérdéses az ő játéka is hétfőn, de mint ismerjük, minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy részt tudjon venni a meccsen."

 

"Soha nem szabad kizárnunk az ő játékát egyetlen mérkőzésen sem, mert ő mindig mindent megtesz azért, hogy játszhasson. Jonny Evans ma már újra a csapattal edzhetett, holnap pedig majd meglátjuk, hogy van-e megfelelő állapotban két nappal a következő meccs előtt vagy sem. Anthony [Martial] csak részlegesen vett részt a csapattal közös gyakorláson."

 

Marcus Rashford továbbra is harcképtelen, ahogyan Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Raphael Varane, Tyrell Malacia és Willy Kambwala is.

 

"A Coventry ellen összeszedett sérülése nem a várt ütemben gyógyul" - tette hozzá Ten Hag Rashford kapcsán.

 

"Nem tudom egyelőre megmondani, hogy mikor állhat újra edzésbe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League, 36. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!