Jonesnak veretes céljai vannak visszatérése után

A Manchester United idén megnyerheti a bajnoki címet, állítja Phil Jones.


A szombati, Sunderland felett aratott 3-0-s gyõzelemmel a Manchester United megelõzte a Manchester Cityt, és két év után az élre állt a Premier League-ben, miután a városi rivális súlyos, 4-1-es vereséget szenvedett idegenben a Tottenam Hotspur ellen.

 

Jones magabiztos azt illetõen, hogy egy nagyon sikeres szezon felütését éli meg napjainkban Louis van Gaal legénysége, de kijelentette, hogy a United csak mérkõzésrõl-mérkõzésre gondolkodik, így figyelmük azonnal a hét közi, Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre terelõdik.

 

"Nagyszerû keretünk van, tele tehetséges játékosokkal. Nincs olyan ok, amiért ne lehetnénk bajnokok" - kezdte az angol védõ.

 

"De azt gondolom, hogy ez még túl távol van tõlünk idõben, és inkább rövidebb távú céljaink vannak."

 

"Most a szerdai, Wolfsburg elleni meccsre koncentrálunk, ahol biztosra akarunk menni azt illetõen, hogy pozitív eredményt tudunk elérni."

 

 

Jones a Sunderland ellen a kispadról beállva idei elsõ bajnokiján léphetett pályára, azt követõen, hogy a Vörös Ördögök orvosi stábja trombózist diagnosztizált lábában a felkészülési szezonban.

 

A 23 éves bekk manchesteri karrierét már számos sérülés akadályozta az Old Traffordon, azonban Jones elmondása szerint a legutóbbi minden korábbi tapasztalatát felülírta a sérülések terén.

 

"Ez olyan dolog volt, ahol egyáltalán nem volt a kezünkben az irányítás" - tette hozzá.

 

"A felkészülési túráról hazaérve feszülést éreztem a vádlijaimban, és egy vizsgálatot követõen trombózist állapítottak meg."

 

A diagnózist követõen Jones hat hetet volt kénytelen kihagyni, elkülönítve csapattársaitól.

 

"Teljesen jó erõnléti állapotban voltam, fel-alá jártam a házban, de nem tudtam a társaimhoz csatlakozni, ami nagyon frusztráló volt."

 

"Úgyhogy most teljesen be vagyok zsongva, hogy visszatérhettem, és újra játszhatok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!