Jones visszanyerné helyét a kezdõcsapatban

Phil Jones jól érzi magát trombózisából való felépülését követõen, most pedig már abban reménykedik, hogy visszaszerezheti pozícióját Louis van Gaal kezdõcsapatában.


Az angol válogatott játékos a múlt heti, Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzésen léphetett pályára elõször a szezonban, majd a hétvégén ismét epizódszerephez juthatott a Sunderland elleni bajnoki gyõzelem alkalmával, hogy aztán sorozatban harmadik mérkõzésén is a kispadról beállva a tegnap esti, Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája meccsen is játszhasson néhány percet.

 

Jones Bastian Schweinsteigert váltotta, és egyértelmûen segített a Vörös Ördögöknek abban, hogy megõrizzék vezetésüket a mérkõzés végéig a Bundesliga tavalyi ezüstérmese ellen az Old Traffordon. A lefújást követõen a MUTV-nek nyilatkozva pozitív hírekrõl számolt be erõnléti állapotát, illetve a szezon hátralévõ részére vonatkozó terveit illetõen.

 

"Fitt vagyok" - mondta Jones.

 

"20 vagy 25 percet kaptam az Ipswich, 20 percet a Sunderland, és szintén ugyanennyit a Wolfsburg ellen ma este, szóval lassan újra visszarázódok, és megfelelõ erõnléti állapotba kerülök, amivel együtt az élességem is visszatér majd. Jól érzem magam, úgyhogy remélhetõleg továbbra is egészséges tudok maradni, és visszatudom magamat küzdeni a csapatba."

 

 

A mérkõzésrõl magáról beszélve Jones igyekezett érzékeltetni, mennyire fontos is volt számukra a Wolfsburg legyõzése a PSV elleni, vereséggel végzõdõ nyitómeccset követõen.

 

"Fontos volt, hogy visszatértünk a gyõzelem útjára a csoportban, a PSV elleni csalódást követõen. Nem kezdtünk a legjobban, de aztán sikerült jól befejeznünk a mérkõzést, erõsek voltunk és megszereztük a három pontot" - tette hozzá.

 

"Kemény erõpróba volt, mert mint egy védekezõ egység védekeztek kiválóan, nehézzé téve számunkra azt, hogy gólt szerezzünk, azonban az elsõ félidõben így is sikerült néhány helyzetet kidolgoznunk. Talán 2-1-re is vezethettünk volna a félidõben, de összességében azt gondolom, hogy jól teljesítettünk, és megérdemelten tartottuk otthon a három pontot."

 

Juan Mata értékesített büntetõje kiegyenlítette azt állást azt követõen, hogy a vendégek Daniel Caligiuri korai góljával még vezettek, ám Chris Smalling a félidõt követõen megszerezte a gyõztesgólt is. Ez a találat csak a legutóbbi kiemelkedõ pillanat a védõ eddig kiváló szezonjából, Jones pedig örül társa sikerének.

 

"Igen, fantasztikus szezonja van."

 

"Gólt szerzett ezen az estén, a végén pedig még egy nagy futása is volt elõre! Nagyszerûen játszott, nagyon örülök neki."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!