Redknapp: Martial a legjobb fiatal játékos Messi óta

Jamie Redknapp szerint Anthony Martial a legjobb 19 éves futballista, hasonlót utoljára Lionel Messi köztudatba való betörése óta nem látott.


A francia csatár a Monaco csapatától érkezett a Manchester Unitedhez az átigazolási idõszak utolsó napján 58 millió fontért. Ez természetesen sokakat megbotránkoztatott. Azonban a játékos ragyogóan rajtolt a Premier League-ben, öt mérkõzésen négy gólt szerzett Louis van Gaal csapatának.

 

 

Redknapp a vasárnapi Arsenal elleni derbi elõtt beszélt, de állítása szerint már most is le van nyûgözve attól, amit eddig látott.

 

 

"Néztem Anthony Martialt a Bajnokok Ligájában, ahol végig játszotta az adott mérkõzést. Csupán egyetlen 19 éves fiút láttam jobban játszani és õ Lionel Messi volt abban az idõben."

 

"Én már Wayne Rooney ellen is játszottam, amikor épp debütált, de ez a fiú annyira intelligens a pályán. Õ tudja mikor kell passzolni, mikor kell keresztbe ívelni, mikor kell cselezni és hogy mikor kell lõni. És mindezt úgy teszi, mintha nem is lennének körülötte az ellenfelek."

 

 

"Minden, amit tesz logikus, de mégis kiszámíthatatlan. Van oka arra, amit éppen csinál. Olyan, mintha mindig is ebben a csapatban játszott volna. Néhány játékosnál van ez így, nem tudsz rámutatni mi ez, csak egyszerûen minõségi. Imádom a játékát. Biztos vagyok benne, hogy egy hatalmas játékos lesz belõle. Hatalmas."

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!