Van Gaal Jones válogatottbeli játékában reménykedik

Louis van Gaal reméli, a következõ napokban láthatja majd játékban Phil Jonest hazája színeiben, miután a Manchester United védõje korábbi sérülésének rehabilitációja végén tart.


Jones, aki Wayne Rooney, Michael Carrick és Chris Smalling társaságában csatlakozott az angol válogatott keretéhez, a két héttel ezelõtti, Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzésen térhetett vissza a kispadról beszállva, miután közepes erõsségû trombózis miatt a szezonkezdetet kénytelen volt kihagyni.

 

Azóta további két alkalommal juthatott szóhoz csereként a Vörös Ördögöknél, Van Gaal reményei szerint pedig az angol válogatott játékos további játékpercekhez juthat a Háromoroszlánosok Észtország és Litvánia elleni találkozóin.

 

"Szerintem mindig megtiszteltetés hazád színeiben játszani" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

"Ahhoz pedig, hogy a megfelelõ erõnléti állapotba hozzuk a mérkõzésekre, meccsrutinra van szüksége, úgyhogy nagyon elégedett lennék, ha játszana Anglia színeiben, mert ez segítené, hogy a Manchester Unitedben is egyre nagyobb terhelést kaphasson. Ez nagyon fontos."

 

 

Jones maga is abban reménykedik, hogy rá is osztanak majd valamilyen szerepet mindkét elõttük álló mérkõzésen, ezzel is tovább növelve esélyeit a 2016-os Európa-bajnokságon résztvevõ kerete való bekerülésre, azonban kijelentette, hogy jelen pillanatban csak az foglalkoztatja, hogy minél elõbb, állandó jelleggel visszaverekedje magát a Manchester United kezdõcsapatába.

 

"Hatalmas megtiszteltés Angliát képviselni, amikor meghívnak, és nagyon szeretnék az Eb-re utazó keretnek a tagja lenni, de tudom, hogy ehhez az szükséges, hogy a Unitedben folyamatosan jól szerepeljek, és megfelelõ erõnléti állapotban legyek" - tette hozzá.

 

"Ez a rövidtávú célom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!