Jones a szerencse hiányát okolja

Phil Jones szerint a döntetlen fair eredmény volt, miután a Manchester Unitednek meg kellett elégednie az egy ponttal az Old Traffordon vasárnap rendezett derbin, de a szerencse nem állt mellettük Jesse Lingard kapufán csattanó lövésénél.


A védõ végigjátszotta a Vörös Ördögök színeiben sorozatban harmadik lejátszott mérkõzését, akik a legközelebb a gólszerzéshez Jesse Lingard révén jártak, aki becserélését követõen nem sokkal kapufát lõtt. Mellette Jones védõtársa, Chris Smalling is védésre kényszerítette Joe Hartot.

 

Bár az angol válogatott játékos úgy érzi, a United "csalódott" lehet, amiért nem sikerült nyerniük, felhívta a figyelmet csapata pozitív játékára az óvatos összecsapáson - amely különösen a második félidõre volt igaz.

 

"Hazai pályán minden mérkõzést megakarsz nyerni. Kemény összecsapás volt. Egy másik napon talán betudtuk volna húzni a gyõzelmet, de ettõl függetlenül igazságos eredménynek érzem a döntetlent" - kezdte a Manutd.com-nak Jones a mérkõzést követõen.

 

"Az elsõ félidõ rendben volt, de a második játékrészben sokkal jobbak voltunk. Energikus, és néhol örjöngõ volt a hangulat, de szerintem átvettük tõlük a játék irányítását, különösen abban a 25 perces idõszakban, amikor gyakorlatilag kiszabadulni se tudtak a kapujuk elöl. Talán ez volt az a pillanat, amikor gólt kellett volna szereznünk, de nem sikerült."

 

 

A gyõztesgól megszerzéséhez legközelebb a hazaiak akkor jártak, amikor Smalling lapos lövését Hart tornázta ki egy Fellainire felívelt labdát követõõen, illetve mikor Lingard a felnõtt csapatban hazai pályán való bemutatkozását egy góllal tette majdnem emlékezetesebbé. Ezen helyzetek miatt Jones úgy érzi, a United balszerencsés, hogy nem tudott nyerni.

 

"Azt hiszem Joe Hart nagy védést mutatott be. Szép lett volna, ha sikerül a labdát az alsó sarokba juttatni, de végül nem sikerült túljárni az eszén. Úgy tûnt, Lingard próbálkozása bemegy, de ilyen helyzetben a szerencsére is szüksége van az embernek" - tette hozzá.

 

"Talán ha kapufát találva lefelé pattan, lett volna valaki, aki betudja közelrõl rúgni. De azt gondolom így is remek munkát végzett csereként beállva, és eséllyel indult volna a 'Szezon Gólja' címre is, ha bemegy a próbálkozása."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!