U21: Sunderland 0-1 United

Tyler Reid csereként beállva döntötte el a Sunderland elleni találkozót, amelyen csupán ez az egy találat született.


A hétvéd általában a védelem jobb oldalán játszik, ám ezen a mérkõzésen a bal szárnyon kapott lehetõséget, amelyet sikeresen ki is tudott használni. A mérkõzés vége elõtt 15 perccel lépett pályára, s ez az idõ elég volt arra, hogy betaláljon Vito Mannone kapujába, így Warren Joyce fiai gyõzelmet arattak.

 

A Fekete Macskák pontszerzés esetén a tabella élére kerülhettek volna. Értelemszerûen erõsen kezdték a meccset, számos helyzetet alakítottak ki. Mikael Mandron és Liam Agnew is közel jártak a gólszerzéshez, viszont Sam Johnstone jó napot fogott ki, jó formában védte a United kapuját.

 

A mérkõzésen izgalmakból nem volt hiány. George Brady kis híján öngólt lõtt Mannone kapujába, akinek az arca egy Ashley Fletcherrel való ütközés után vérezni kezdett. Adam Matthews elõtt is adódott egy hatalmas lehetõség, ám a játékos nem találta el a kaput, fölé lõtt.

 

Watmore a 38.percben hárítani szerette volna James Weir átadását a tizenhatoson belül és hatalmas szerencséje volt, hogy nem lett belõle büntetõ. A hazaiak ostromolták a United kapuját, de hol Guillermo Varela blokkolta Agnew-ék próbálkozását, hol pedig a nagyszerû Johnstone védett hatalmasakat, például Lynden Gooch vagy Watmore fejesénél.

 

 

Mannone-nak az elsõ védésére a félidõ hosszabbításában került sor, de Matty Willock távoli lövését könnyedén védte ki. A szünet után Fletcher szélen való megindulása után Tim Fosu-Mensah is megvillant, ám gól ekkor sem született.

 

Ismét jöttek Sunderland-kísérletek, Mandron és Watmore próbálkoztak, még mindig sikertelenül. A 75.percben pedig a csereként pályára lépõ friss játékos, Reid talált be az ellenfél kapujába. Johnstone hosszú kirúgása Fletcherhez került, aki jó helyre továbbította. Ez a gól pedig döntõnek bizonyult.

 

Johnstone-nak még mentenie kellett egy Watmore fejest, Tom Robson pedig nagyon szeretett volna egy büntetõt kiharcolni a bírótól, azonban ehelyett csupán egy lapot kapott színészkedésért. A Sunderland ezután nem tudott átjutni a United védelmén, a Vörös Ördögöké lett a három pont.

 

United: Johnstone; Varela, Tuanzebe, Borthwick - Jackson Riley; Fosu-Mensah, Redmond, Willock(Reid 66), El Fitouri, Fletcher, Weir. Nem becserélt játékosok: O'Hara, Rothwell Rathbone, Gribbin.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!