Jones visszatérhet a CSZKA ellen

Phil Jones is ott lehet a Manchester United holnapi, CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésére készülõ keretében.


A védõ kihagyta a szombati, Crystal Palace elleni bajnokit, ahogy menedzsere, Louis van Gaal fogalmazott, mert erõnléti állapota "vörös zónába" került, de most újra a keret tagja lehet Axel Tuanzebe helyét elfoglalva, ennek ellenére a fiatal tehetség ismét a felnõtt kerettel edzhetett a hétfõi, sajtónyilvános gyakorláson.

 

Memphis továbbra sem bevethetõ, mivel visszatéréséhez még túl korán van a B-csoport negyedik fordulója, míg a hosszú távra kidõlt Luke Shaw mellett Antonio Valencia játékára sem számíthat a holland menedzser.

 

"Mivel Phil Jones újra bevethetõ ezért Phil került be Tuanzebe helyére, ugyanis õ elsõbbséget élvez a keretben" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

Amikor arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Memphis nem kapott meghívót a holland válogatott keretébe, és továbbra sem számíthat rá sérülés miatt, a menedzser így felelt:

"Minden játékosnak szüksége van valamiféle támogatásra, amikor kikerül a csapatból, és ebben Memphis sem képez kivételt."

 

"Hogy nem került be a nemzeti válogatott keretébe, annak az eredménye, hogy nem játszott olyan jól. Ilyenkor mindig ez a helyzet - egy játékosnak mindig jól kell teljesítenie, különben más játékoshoz fogják hasonlítani, az edzõ pedig nem mellette fog dönteni."

 

 

Morgan Schneiderlin bár hétfõn személyes okokra hivatkozva kihagyta a sajtónyilvános edzést, kedden este pályára léphet az oroszok ellen, míg Paddy McNair közelebb áll a visszatéréshez, miután a múlt héten pihenõt kapva haza látogathatott hazájába, Észak-Írországba.

 

"Morgan személyes okokra hivatkozva kért kimenõt, amelyeket elfogadtam" - tette hozzá.

 

"Természetesen gyõznünk kell. Hazai pályán a Manchester Unitednek minden mérkõzését meg kell nyernie a Bajnokok Ligájában. Természetesen ezt nem olyan könnyû véghez vinni, mint amennyire könnyû kimondani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!