Jones nyáron veszélyben érezte karrierét

Phil Jones elárulta, 'megrémülve' gondolt jövõbeli karrierére, miután a vádlijában talált vérrög miatt hosszú idõt kihagyni kényszerült.


Az angol válogatott védõ azt követõen, hogy a szezon kezdete elõtt nem sokkal, egy Barcelona elleni felkészülési mérkõzés után vérrögöt diagnosztizáltak szervezetében, napjainkban már újra játszhat.

 

A kedd esti, Franciaország elleni válogatott barátságos mérkõzést megelõzõen Jones, aki azóta is vérhigító tablettákat szed, így emlékezett vissza arra az idõszakra:

"Elõször teljesen megvoltam rémülve, egészen addig, amíg pontosan ki nem derült a sérülésem jellege."

 

"Nem gondoltam semmire elõször. Visszatértünk Angliába, de néhány nappal a szezonnyitó Tottenham elleni mérkõzést megelõzõen újra érezni kezdtem ugyanazt, amit korábban."

 

"Szóltam az orvosunknak, de nem akart elmúlni."

 

"Ezután a vizsgálatok kimutatták, hogy vérrög van a vádlimban. Nem egy becsúszástól, vagy egy buta sérüléstõl, egyszerûen egy furcsa körülménytõl keletkezett."

 

 

Jones azóta már az angol válogatottba is visszaverekedte magát, ahol pénteken õ is a pályán volt a spanyoloktól elszenvedett 2-0-s vereség alkalmával. Nincs könnyû dolga a csapatba kerülésért vívott harcban, hiszen a posztján mellette ott van még Chris Smalling, Gary Cahill, Phil Jagielka és John Stones is, akiknek célja szintén az, hogy ott legyenek a jövõ évi Európa-bajnokságon Franciaországban.

 

Az egykori Blackburn Rovers-nevelés azonban eltökélt, hogy bepótolja a kihagyott idõt.

 

"Valószínûleg ez volt a legfrusztrálóbb idõszak a karrieremben, még csak nem is edzhettem, vagy lehettem a csapat közelében sem" - tette hozzá.

 

"Mostanra ez már a múlté, vége. Nagy reményekkel tekintek a jövõbe. Örülök, hogy újra játszhatok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!