James: De Gea segítheti címszerzéshez a Unitedet

A korábbi liverpooli, és angol válogatott kapus, David James úgy véli, hogy a Manchester United idén komoly esélyes a bajnokság megnyerésére, melyet részben David de Gea maradásának köszönhetnek.


James, aki szombaton részt vett az Old Traffodon a UNICEF 'Match for Children' jótékonysági kezdeményezésen, régóta De Gea, és a nyáron szerzett Sergio Romero csodálója.

 

"Úgy gondolom, David egy csodálatos kapus" – mondta James a ManUtd.com-nak adott nyilatkozatában. "A Unitednek szüksége volt arra, hogy a spanyol maradjon a klubnál, ezzel harcban legyenek a címért, és az idei bajnokságban már öt vagy hat kapott gól nélküli mérkõzést hozott le." [egész pontosan nyolcat – a szerk.]

 

 

"Hatalmas csodálója voltam már akkor, amikor még az Atletico-ban játszott. Indokolatlan kritikák érték a levegõben mutatott ereje miatt, de ez már a múlté, és úgy néz ki magabiztossá, és higgadttá vált. 10 másik igazán tehetséges játékossal együtt kerül a United jó helyzetbe."

 

"És Sergio Romero is egy kiváló hálóõr. A leigazolásához képest egy kicsit háttérbe került, de kedvelem a játékát, és azt hiszem a Unitednél a kapus poszt egészen kivételes. Csak remélni merem, hogy ezt nem olvassák Liverpool szurkolók."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!