U18: Derby 4-2 United

A Manchester United U18-as csapata egy gólgazdag és szórakoztató mérkõzésen kapott ki a Derby County-tól.


Az iskolás Angel Gomes megszerezte elsõ gólját ezen a szinten, mindössze 9 perc elteltével a kezdõrúgás után. A mindössze 15 éves fiú elegáns lövõcsellel csapta be a védõket, majd a tizenhatos vonaláról bevágta a kapuba. A kapusnak esélye sem volt. A meccset a Manchester United kezdte jobban, ugyanis a Derby elsõ helyzete csupán a 23.percben érkezett meg, s ebbõl rögtön gólt is szereztek, Tom Mellors személyében. Az elsõ játékrészben nem született több találat.

 

A második félidõben, 11 perc elteltével a hazaiak megfordították az állást, Emil Jakobsen gólt szerzett. Miután Tosin Kehinde szabálytalankodott a büntetõ területen, a hazaiak tizenegyest rúghattak. James Carvell büntetõjét Dorrington hárította és azonnal elõre küldte a labdát. Ethan Hamilton ebbõl lõtte az egyenlítõ gólt Matt Yates-nek.

 

 

A játék kissé leült ezek után, egészen a 86.percig, amikor Alex Babos elfutott és egy az egyben helyzetbe került Dorringtonnal, 3:2 a hazaiaknak.

 

Érthetõen ekkor a Vörös Ördögök már idegesek voltak, több hiba be is csúszott. Az elõbbi gól után csupán két perccel késõbb már jött is a következõ bekapott gól. Hátulról indították Jahvan Davidson-Millert, aki nem hibázott.

 

 

Mindamellett, hogy 4:2-re kikaptak a United ifjú játékosai, ez egy nagyon tanulságos és elégedettségre okot adó mérkõzésnek számít. Paul McGuinness csapata tehát büszkén utazhat haza Manchesterbe.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!