Hírek sérülésfronton a Leicester-meccs elõtt

Louis van Gaal a MUTV-vel közölte, Ander Herrera és Phil Jones továbbra sincs bevethetõ állapotban, így kihagyni kényszerülnek majd a Manchester United vendégjátékát a Leicester City ellen.


Herrera az elõzõ hétvégi Watford ellen 2-1-re megnyert bajnoki elsõ félidejében szenvedett térdín sérülést, majd bokaproblémája miatt Jonest is le kellett cserélni a Vicarage Roadon. Ennek eredményeként a duó nem lehetett ott a szerdai, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen se.

 

Szokásos, MUTV-nek adott heti interjújában Van Gaalt arról kérdezték pénteken az Aon Training Complexben, van-e más játékos, akire a hét közi mérkõzés miatt esetleg sérülés miatt nem számíthat majd szombaton:

"Túl korai lenne errõl még bármit is mondani, de nagyon intenzív mérkõzés volt."

 

"Nem tudok túl sok mindent elmondani errõl."

 

 

Továbbterelve a szót Herrera és Jones állapotára, így folytatta a menedzser:

"Errõl se tudok bõvebben beszélni, mert ezek olyan sérülések, ahol nehéz megjósolni a visszatérés idõpontját. Nem hiszem, hogy hetek kérdése lenne, de szerintem két héten belül újra mindkettejükre számíthatok. De nem tudhatjuk biztosra, nem lehet megjósolni, mert a sérülések megjósolhatatlanok."

 

Van Gaal válogatási lehetõségeit alaposan megnövelte, hogy szerdán újra számításba vehette a betegség és sérülés után visszatért Wayne Rooneyt, Anthony Martialt és Marouane Fellainit, az azonban továbbra is biztos, hogy még hosszú ideig nem számíthat Luke Shaw és Antonio Valencia szolgálataira. Michael Carrick állapotát illetõen pénteken nem került szóba új információ.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!