De Gea üzenete a szurkolóknak

David de Gea az Inside United magazin legutóbbi számának adott interjújában megköszönte a Manchester United szurkolóinak, hogy egy bizonytalan nyarat követõen is tárt karokkal fogadták vissza.


A szezon elsõ hat mérkõzésén David de Gea még a Vörös Ördögök meccsnapi keretébe se került nevezésre a vele kapcsolatban sorozatosan megjelent Real Madridhoz igazolásáról szóló pletykák okán, azonban miután a Santiago Bernabeuba való átköltözése az átigazolási idõszak utolsó pillanatában meghiúsult, azonnal visszakerült a csapat kapujába a Liverpool elleni kulcsfontosságú Premier League bajnokira.

 

Lenyûgözõ módon az elõzõ szezonban is év játékosa elismerést kivívó kapus a saga során mindvégig csendben, és méltósággal tûrte a róla megjelenõ híreszteléseket. Mikor visszatért Louis van Gaal kezdõcsapatába az õsi rivális ellen, a közönség vastapssal jutalmazta, majd 3-1-es gyõzelemhez segítette csapatát a Mersey-partiak ellen.

 

Az Inside Unitednek így beszélt visszatérésérõl, és a szurkolók fogadtatásáról:

"Egyszerûen csodálatos volt az a fogadtatás, amiben az összes Manchester United szurkolótól részesültem."

 

"Különleges mérkõzés, egy Liverpool elleni derbi volt, úgyhogy az, hogy gyõzni tudtunk hazai pályán, ilyen fantasztikus hangulatban, felejthetetlen élmény! Lenyûgözõ volt. Nehéz szavakba önteni, mit éreztem abban a pillanatban, még ha próbálom is. Egyszerûen csak szeretném megköszönni minden szurkolónak a támogatását, amelyet az elsõ itt töltött napom óta kaptam tõlük. Csodálatos volt minden."

 

 

Amikor arról kérdezték, jó volt-e újra játszani egy pletykáktól átitatott nyarat követõen, így felelt:

"Igen, az volt. Ez volt a legfontosabb számomra, az egész nyarat követõen, hogy újra játszhassak. Az pedig tökéletes volt, hogy mindezt a Liverpool ellen az Old Traffordon tehettem meg!"

 

Anthony Martial szerezte azon a mérkõzésen a csapat utolsó, harmadik találatát, a francia válogatott támadó pedig azóta még mélyebb benyomást tett a szurkolókra és az edzõi stábra egyaránt, legutóbb például a vezetést megszerezve csapatának a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen. De Gea elárulta, izgatott a 20 éves játékos kapcsán, és nagy jövõt jósol számára.

 

"Szerintem õ mindenkit alaposan meglepett" - tette hozzá.

 

"Nagyszerû játékos, aki még mindig nagyon fiatal, és rengeteg ideje van még tanulni és fejlõdni, de gyorsa beilleszkedett a csapatba, és felvette a Premier League ritmusát. Klasszis játékos. Visszahúzódó fiú, nagyon csendes, de nagyon jó srác. Mindannyian nagyon örülünk neki, sokat tett hozzá a csapathoz. Ahogy mondtam, nagyon sokra tartom." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!