Jones: Jobban szükség van a szurkolókra mint bármikor korábban

Phil Jones kijelentette, a Manchester Unitednek minden korábbinál nagyobb szüksége van szurkolóira, miután szombaton vereséget szenvedtek a Norwich Citytõl.


Cameron Jerome és Alex Tettey góljaival a Kanárik 2-1-es gyõzelmet arattak az Old Traffordon, és bár Anthony Martial második félidei gólja reményt adott a hazaiaknak, Louis van Gaal legénysége végül elszenvedte szezonbeli elsõ vereségét hazai pályán.

 

Jones kijelentette, mindenkinek, aki a klub kötelékébe tartozik, össze kell tartania, és a Vörös Ördögök eltökéltek, hogy visszatérjenek a gyõzelem útjára, miután sorozatban hatodik mérkõzésüket vívták meg sikertelenül.

 

"Újból csalódottak lehetünk. De tovább kell lépnünk, keményen kell dolgoznunk, elfogadva a kritikákat és össze kell tartanunk. Nem tehetünk mást" - kezdte az angol bekk a Manutd.com kérdésére válaszolva a szombati vereséget követõen.

 

"Kitartónak kell lennünk, helyzeteket kell kidolgoznunk, vissza kell nyernünk a gólszerzési képességünket és össze kell szednünk magunkat. A szezon bizonyos részeiben jó futballt játszottunk, de most össze kell tartanunk, tényleg nem tehetünk most mást."

 

"Nem jöhetünk azzal, hogy a mérkõzés bizonyos részeiben jól játszottunk, mert végeredményben veszítettünk. Csalódottak vagyunk, ahogy a szurkolóink is, de most minden korábbinál nagyobb szükségünk van a szurkolóinkra."

 

 

A Wolfsburgtól és a Bournemouthtól elszenvedett vereségekkel együtt a Vörös Ördögök már három mérkõzéses vereségsorozatnál tartanak, azonban Jones magabiztos, hogy ezt a tendenciát megtudják fordítani az ünnepi idõszakban - kezdve a Boxing Dayen a Stoke Cityhez látogatásukkor.

 

"Túl kell jutnunk ezen, és túl is fogunk. De ezt a tendenciát csak mi tudjuk megfordítani" - tette hozzá.

 

"Megvan rá az esélyünk, hogy a Stoke ellen ezt megtegyük, ami persze újra egy nehéz mérkõzés lesz, de össze kell szednünk magunkat és mindent megtenni. Megfelelõen fel kell készülnünk és nyernünk kell."

 

Heves kritika érte a manchesterieket, amiért visszacsúsztak a bajnoki tabella ötödik helyére, és búcsúzni kényszerültek a Bajnokok Ligájából is. Azonban Jones fenntartja, a játékosok továbbra is maximálisan menedzserük mögött állnak, és vállalniuk kell a felelõsséget a pályán elért eredmények miatt.

 

"A menedzser állítja össze a csapatot, a csapatnak pedig úgy kell kimenni a pályára, hogy minden tõlük telhetõt megtesznek."

 

"Lehet, hogy bizonyos szempontokból jól játszunk, de gólt nem szerzünk, vagy bármi ilyesmi, a lényeg, hogy a felelõsséget nekünk kell vállalnunk az eredményekért."

 

"A játékosok nem bújnak senki mögé. A menedzser minden tõle telhetõt megtesz, remek munkát végez."

 

"Senki nem kérdõjelezi meg az öltözõben se, hogy a menedzser bírja-e a játékosok támogatását. Mindenki arra koncentrál hétrõl-hétre, hogy a csapat jól teljesítsen magunk, a menedzser, és a szurkolók miatt."

 

"Van Gaal pozitívan áll a dolgokhoz, ahogyan mi is. Letört, amikor mérkõzést veszítünk, de az egyetlen út, hogy kikecmeregjünk a jelenlegi helyzetbõl, ha keményen dolgozunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!