Rooney: De Gea folyamatosan bizonyítja, hogy a legjobb

A Manchester United csapatkapitányát, Wayne Rooneyt továbbra is hihetetlen módon lenyûgözi csapattársa, David de Gea, és õt tartja a világ legjobb kapusának.


De Geat joggal árasztották el újabb dicséretekkel, miután hihetetlen védéseket produkálva akadályozta meg a Chelsea több alkalommal is a gólszerzésben vasárnap, a Stamford Bridge-n 1-1-re végzõdött bajnoki rangadón.

 

Sajnos a Vörös Ördögök így se tudták megõrizni kapujukat kapott gól nélkül, Diego Costa ugyanis az utolsó pillanatokban valahogy utat talált a 26 éves spanyol hálóõr mellett, de az elmúlt két szezonban a klubnál az év legjobbjának választott portás így is újabb parádés teljesítménnyel tudott elõrukkolni.

 

"Szerintem David újra hihetetlen védéseket mutatott be" - kezdte Rooney a ManUtd.com-nak a mérkõzést követõen.

 

"Korábban azt mondtam, valószínûleg õ volt a világ legjobb kapusa az elõzõ szezonokban, és újra kulcsfontosságú védésekkel segítette a csapatot hosszú ideig, hogy 1-0 maradjon az eredmény."

 

"Sajnos a végén bekapott gólunk egy pontot ért a Chelsea-nek. Ez egy csalódást keltõ eredmény, különösen, hogy ilyen késõn kaptunk gólt, így olyan, mintha veszítettünk volna."

 

 

"A végén egy kicsit túlzottan visszahúzódtunk, a játékunk pedig túlzottan töredezetté vált, mert, a véleményem szerint, túlzottan sok szabálytalanságot követtünk el, amely számos szabadrúgás szituációhoz juttatta az ellenfelet. Nem tudtuk bejátszani a pályát, nehéz pillanataink voltak, mert a Chelsea játékosai nagy nyomás alá helyeztek minket."

 

"Összességében ez egy jó teljesítmény volt tõlünk, és sokszor nagyon szép futballt játszottunk, ahogyan tettük azt az elmúlt néhány mérkõzésen is. Azonban, a szezon ezen szakaszában, csak az eredmény számít, így csalódás, hogy két pontot veszítettünk. A játékosok nagyon letörté váltak abban a pillanatban, amikor jött a késõi góljuk, de most már a következõ mérkõzésünkre kell felpörgetnünk magunkat."

 

"Tudjuk, hogy vannak pozitívumok, amiket meríthetünk ebbõl a mérkõzésbõl. Megpróbáljuk átültetni õket a szombati, Sunderland elleni mérkõzésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!