Vegyes hírek sérülésfronton

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal valószínûleg nélkülözni lesz kénytelen három olyan játékosát holnap, a Sunderland ellen, akik hétfõn U21-es bajnoki mérkõzésen léptek pályára.


Phil Jones, Guillermo Varela és Adnan Januzaj is rúgást kapott a tartalék csapat Old Traffordon aratott 7-0-s Norwich City elleni gyõzelme során. Bár Bastian Schweinsteiger továbbra sincs bevethetõ állapotban, Marcos Rojo és Antonio Valencia kapcsán biztató hírek láttak napvilágot operációjukat követõen.

 

"Nem tûnik túl rózsásnak a helyzet, mert engedtem, hogy néhány játékosom a tartalékok között lépjen pályára, akik közül többen újra megsérültek" - kezdte a holland menedzser a MUTV-nek az Aon Training Complexben adott interjúját.

 

"Ezek nem súlyos sérülések, de így is idõt kell adnom nekik a rehabilitációra."

 

"Ez elég nagy baj, mert Phil Jones egy nagyon jó középsõ védõ, és már nagyon hiányzik számunkra hosszú idõk óta, ahogy Marcos Rojo is."

 

"Nem mondhatom azt, hogy Bastian visszatérhet két héten belül, mert többé-kevésbé azt mondhatom, szabadságot kapott, hogy kicsit rendezze a fejében is a dolgokat. Ez jót szokott tenni a játékosoknak. Ugyanígy tettem például Antonio Valencia, Marcos Rojo és Luke Shaw esetében is, akik tovább voltak sérültek, mint ez általában szokott tartani."

 

 

"Rojo és Valencia számára már ott pislákol a fény az alagút végén. Már a visszatérés útján járnak, amely reményeim szerint elõbb, mint utóbb, meg is fog történni."

 

Van Gaal azt is felfedte a MUTV-nek, az U21-es csapatban nyújtott parádés formájának köszönhetõen Will Keane ott lesz szombati, meccsnapi keretében.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!