Rooney óvatos a Chelseavel kapcsolatban

Wayne Rooney figyelmeztette a Manchester Unitedes csapattársait, hogy a megerõsödött Chelseavel is számolni kell a bajnoki címért folyó harcban.


Hatalmas erõsítésbe fogott az átigazolási idõszak utolsó napján a Chelsea, amely 70 millió fontot adott ki a Fernando Torres-David Luiz kettõsre.

 

A Manchester United jelenleg 10 pontos elõnnyel rendelkezik a regnáló bajnokcsapattal szemben, miután a hétközi fordulóban mindkét alakulat gyõzni tudott, de Rooney tudja a londoni Kékeket nem lehet lebecsülni, és Luzi, illetve Torres megszerzésével a korábbinál is nagyobb veszélyt jelenthetnek aranyérmes álmaikra.

 

"Mi még egyáltalán nem írtuk le a Chelsea-t" - kezdte Rooney.

 

"Õk egy nagyon erõs csapat, és tudjuk, ha valaki képes lehet egy erõs hajrára, azok éppen õk."

 

"Azonban azt is tudjuk, csak rajtunk múlik, hogy miként alakul a bajnoki cím sorsa, és remélhetõleg egy év után visszatudjuk hódítani a Premier League trónját."

 

 

Az egykori Everton játékos újra régi fényében tündökölt tegnap az Old Traffordon, amikor csapatával úgy gyõzték le az Aston Villát, hogy Nemanja Vidic találata mellett õ maga két gólt vállalt. Az ebben a szezonban mélyen tudása alatt teljesítõ csatár most nem véletlenül azt várja, hogy újra megtalálja góllövõcipõjét és visszatérhet régi formája.

 

"Nagyon elégedett voltam a játékommal az utóbbi idõben, de természetesen gólt, gólokat akartam szerezni" - tette hozzá a válogatott támadó.

 

"Csatárként elsõsorban gólokat akarsz szerezni, de a teljesítményemmel a Blackpool elleni mérkõzést kivéve elégedett voltam. Ott valahogy nagyon nem ment a játék."

 

"Örültem, hogy végre betaláltam, és remélhetõleg ez egy jó sorozat kezdete lesz, amellyel gyõzelemhez segíthetem a csapatomat."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!