Young: Kulcsfontosságú a kupagyõzelem

Ashley Young reményei szerint az FA-kupa megnyerése megmenthetné az által csalódásként leírt szezont a Manchester Unitednél.


A Vörös Ördögök egy héttel a Bajnokok Ligája kvalifikációról való lemaradást követõen, és 12 évvel azután lépnek majd pályára a Crystal Palace ellen a Wembleyben, hogy utoljára elhódították a világ legrégebbi kupasorozatának megnyeréséért járó trófeát.

 

Ashley Young azonban úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy a klub begyûjthesse története 12. FA-kupa sikerét.

 

"Természetesen egy olyan klubnak, mint a miénk, csalódás, ha nem nyerjük meg a bajnoki címet, vagy nem vagyunk harcban érte. Az FA-kupa egy kõkemény kupasorozat, nekünk pedig már évek óta nem sikerült megnyernünk. Nem az esemény súlyát figyelembe véve fogunk játszani. Szeretnénk egy jó meccset játszani és megnyerni a trófeát" - kezdte Young a Sky Sports News HQ-nak.

 

"Csapatként akarunk kimenni a pályára, és megmutatni magunkat, és szeretnénk, ha minél többször felpattanásra késztetnénk a szurkolóinkat. Idõnként ez sikerült a szezon során, idõnként viszont nem, ez egy ilyen szezon volt. Remélhetõleg szombaton azonban kezünkbe foghatjuk majd a kupát."

 

 

Marcus Rashford fénylõ csillag tudott lenni a Manchester United nehéz szezonjának egén, Young pedig meggyõzõdéssel állítja, hogy a tinédzser korú saját nevelés - aki 17 mérkõzésen 8 gólt jegyez eddig - globális szinten is sztárrá válhat.

 

"Fantasztikusan jól teljesít, és bár még pályafutása nagyon korai szakaszában jár, egyike azon fiataloknak, aki tanulni akar az idõsebbektõl, és a lehetõ legtöbbet ki akarja hozni a képességeibõl és a tehetségébõl, amellyel meg van áldva."

 

"Gólokat akar szerezni, de gyors, képes megtartani a labdát, és be is fejezi a helyzeteit; minden megvan benne. Egyértelmûen hatalmas jövõ elõtt áll."

 

"Két lábbal a földön áll. Ebben nagyon sokat segített neki a családja és az edzõi is. A csapat részének érzi magát. Amikor elõször kerül be, hatalmas feladat elõtt áll egy fiatal. Azonban helyette a pályán nyújtott teljesítménye beszél."

 

NÉZZÜK KÖZÖSEN AZ FA-KUPA DÖNTÕT BUDAPESTEN A JÉGKERTBEN!


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!