Nyolc új játékos az Akadémián

A Manchester United nyolc új, elsõéves akadémistát köszönthet, akik mindannyian pályára léphetnek az U18-as csapatban a 2016/17-es szezonban.


Már ezen a szinten tapasztalattal rendelkezõ játékosok is akadnak, Angel Gomes tavaly rendszeresen szerepelt Tommy Martin együttesében. Az ügyes irányító már játszott az FA Ifjúsági Kupában mindössze 15 évesen, és 16 éves is még csak augusztus utolsó napján lesz. Az U18-as csapatnak várhatóan kiemelkedõ alakja lesz, miután már három gólt jegyzett ezen a szinten korábban és további találatok szerzését tûzte ki célul.

A dinamikus középpályás, Aidan Barlow és az angol U17-es George Tanner is gólt szereztek U18-as szinten a 2015/16-os szezonban. Jake Barratt és Harry Spratt is szerepeltek már a korosztályos csapatban és védõ társuk, Luca Ercolani a kispadon kapott helyet, miután szülõhazájából, Olaszországból, egészen pontosan Forli városából igazolt a klubhoz.

 

 

 

 


Egy másik védõ, Max Dunne az egyetlen manchesteri születésû a csoportban, hiszen Balford nem messze található Salfordtól. Írország korosztályos csapatkapitánya, a sokoldalú Lee O'Connor a Waterfordtól csatlakozott, ahol a korábbi United játékos John O'Shea született.

Elsõ évesek a 2016/17-es szezonban: Aidan Barlow, Jake Barratt, Max Dunne, Luca Ercolani, Angel Gomes, Lee O'Connor, Harry Spratt, George Tanner
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!