Tevez kész a visszatérésre

Korábban a United drukkerek egyik kedvence volt, mára a City csapatkapitánya. Az argentin gólzsákot nem érdekli ha kifütyülik az egykor megtartásáért tüntetõ United hívek.


 

Tevez egy WBA elleni mesterhármassal melegített a United elleni városi derbire, amivel elérte a 20 gólos álomhatárt a bajnokságban. Tevez és a City hétvégi gyõzelme egyben azt is jelentette, hogy a két csapat között 5 pontosra zsugorodott a különbség.

 

 

 

 

A ZOO magazinnak nyilatkozva Carlitos kiemelte, nem vár kegyelmet sem a lelátóról, sem a pályán.

 

„Nem érdekel ha kifütyülnek, emiatt nem aggódom, nem félek odamenni. Tavaly is ez történt, de megértem. A szurkoló védi a saját csapatát és én most ellenfél vagyok.”

 

„A United szurkolói nem mondhatják azt, hogy nem tettem meg mindent a csapatért amíg ott voltam. Talán sokan még mindig nem értik miért is jöttem el.”

 

„Profi labdarúgó vagyok akit sokszor fütyülnek ki, de ez az ára annak hogy pályán lehetek. Mindenesetre ez nem fog rám hatni.”

 

„A derbik mindig különlegesek. Élveztem õket Argentínában, Brazíliában, de Angliában egészen lenyûgözõek.”

 

„A Manchester United ellen játszani összehasonlíthatatlan más meccsel. Nem egyedül a személyes okok miatt, hanem azért mert fontos a 3 pont, nyerni akarunk az Old Traffordon.”

 

Tevez azt is elmondta, hogy a gyõzelem mellett hosszú távon természetesen az a fontos, hogy a szezon végén kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába , ehhez pedig elengedhetetlen hogy azokat a meccseket is nyerjék, ahol esélyesebbek.

 

„A United legyõzése még nem garantál semmit. Meg kell nyernünk a hazai találkozóinkat és legyõzni azokat az ellenfeleket, akik ellen papíron esélyesebbek vagyunk. Ezeken a meccseken lehet trófeákat veszíteni, nem elég ha csak a riválisok ellen vagyunk jók.”

 

A kapitány a csapatszellemet is kiemelte:

 

„Mindent megteszünk egymásért a pályán, szerintem ez jól látszik. Ez a csapat nem egyénekbõl áll, hanem igazi egységként mûködik.”

 

TEAMtalk

 


teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!