Vieira tart a sebzett Unitedtõl

Patrick Vieira figyelmezette csapattársait a Manchester Citynél, hogy legyenek harcra készek szombaton a Manchester United elleni, a szokásosnál is kiélezettebbnek ígérkezõ városi derbi elõtt.


A City az Old Traffordra látogat az õsi rivális Manchester United elleni rangadó keretében szombaton délután, és ahogy mindig, ezúttal is mindent megfog tenni azért Roberto Mancini legénysége, hogy növeljék esélyeiket a bajnoki cím megszerzésére.

 

A United úgy várhatja a nagy érdeklõdéssel várt találkozót, hogy az elõzõ fordulóban elszenvedték ebben a szezonban elsõ bajnoki vereségüket, amikor a sereghajtó Wolves ellen kapituláltak a Molineuxban.

 

A manchesteri kékek az elõzõ szezonban hasonló pályaválasztás mellett lejátszott mérkõzését emlékezetes módon 4-3-ra elvesztették az Old Traffordon, és Vieira, aki már rengeteg hasonló derbit megélt élete során, így mindenképpen tapasztalatot vihet a City soraiban, tudja, hogy Sir Alex Ferguson fiai nagyon felfogják szívni magukat erre a derbire.

 

 

"Negatív fogadtatásra, és hatalmas harcra kell számítanunk" - kezdte a mérkõzéssel kapcsolatban a világ-, és Európa-bajnok középpályás az Abu-Dhabi illetõségû The National címû lapnak.

 

"Az olyan nagy klubok, mint a United mindig annak a fontosságáról beszélnek, hogy nem szabad sorozatban kétszer veszíteni. Éppen ezért most azonnal vissza akarnak majd térni a gyõzelem útjára."

 

 

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!