Mourinho: Pogbában megvan minden

José Mourinho úgy érzi, Paul Pogba "hazatért", és egyszerûen mindennel rendelkezik ahhoz, hogy szupersztárrá váljon a Manchester Unitednél.


A francia középpályás azt követõen, hogy véglegesítették átigazolását a Juventustól, elsõ interjújában nagy lelkesedésének adott hangot visszatérését illetõen. Mourinho érthetõen nagyon elégedett negyedik nyári igazolásával, a transzfer összegét pedig védelmébe vette.

 

"Mindent szeretek benne" - kezdte a portugál menedzser, amikor a MUTV legújabb szerzeményérõl kérdezte.

 

"Tudok a szóbeszédekrõl, és meg is értem, néha történnek ilyen dolgok a futballban, hogy egy klub átigazolási rekordot dönt, de ez csak olyanoknál lehetséges, mint a Man United."

 

"Amikor hallottam bizonyos kommentárokat, és hogy egyes menedzserek kritizálják ezt a dolgot, az jutott eszembe, hogy szerintem nekik még soha nem kellett ilyen problémával szembe nézniük, ugyanis ehhez a világ egyik top klubjának kispadján kell ülnöd. Éppen ezért történhetett meg ez a Man Unitednél."

 

"De õ egy nagyon fiatal játékos, hihetetlen középpályás fantasztikus fizikummal, és ezzel együtt technikássággal, helyezkedéssel illetve agilitással. Benne minden megvan. Amit most meg kell tanulnia, hogy miként játsszon velünk, mert mindig is azt tartottam, a futballban lehetsz szuper játékos, amilyen õ is, de a csapat az csapat, és mindenkinek meg kell tanulnia ebbe beleilleszkedni, ahogyan a csapatnak is meg kell tanulnia kezelnie az egyéniségeket."

 

"A lehetõ legjobbat kell belõle kihoznunk, ez viszont egy folyamat része lesz. Ha védelemre lesz szüksége, akkor itt vagyok, hogy megvédjem. Tudom, hogy sokan azt gondolják, most hogy ide jött, majd rögtön az elsõ érintésébõl gólt szerez majd, de én itt vagyok, hogy megvédjem és a lehetõ legjobb körülményeket biztosítsam számára ahhoz, hogy a Man United meghatározó játékosa lehessen. Nagyon boldog vagyok."

 

 

Amikor arról kérdezték, Pogba boldognak tûnik, hogy visszatérhetett az Old Traffordra, Mourinho így válaszolt:

"Már akkor éreztem ezt, mikor legelõször beszéltem vele. És ugyanez az érzésem, amikor az edzõpályán látom, azokkal az emberekkel, akikkel már gyerekkora óta együtt játszott. Nem tûnik sztárnak."

 

"Egy olyan gyereknek tûnik, aki visszatért a régi iskolájába, és felkeresi azokat az embereket, akik odafigyeltek rá, és nagyon szerették. Úgy hiszem, néhány nap elteltével úgy fogja érezni, mintha soha nem távozott volna a klubtól. Nem kell ugyanúgy megszoknia a csapatot, mint egy új játékosnak - õ csak egy hazatérõ gyerek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!