Pogba kihagyja a szezon hátralévő részét

Nem valószínű, hogy Paul Pogba még pályára lép a Manchester Unitedben a szezon hátralévő részében.


A francia válogatott játékos kedd este, a Liverpool elleni bajnokin 10 perc elteltével távozott a játéktérről, Jesse Lingard váltotta csereként. Az azóta végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a United Akadémiáján is megforduló középpályás körülbelül egy hónapig nem lesz bevethető, így 5 meccsel az idény vége előtt nagy a valószínűsége, hogy már nem fog szerepelni a csapatban a hajrá során.

 

"A tegnapi, vagy tegnap előtti vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy Paul játéka a szezon hátralévő részében valószínűtlen" - mondta Rangnick az Arsenal ellni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. 

 

 

"Az orvos azt mondta, hogy legalább 4 hétre van szüksége a felépüléshez, az utolsó meccsünk pedig 1 hónap múlva lesz a szezonban, így nem tartom esélyesnek, hogy idén még pályára lép."

 

Pogba az idény során 27 alkalommal lépett pályára a United színeiben és további 7 alkalommal a francia válogatottban és mindössze egyszer, a Burnely elleni 1-1- során volt eredményes, ami mellett 2021 augusztusa óta 9 gólpassza volt 20 Premier League találkozó alatt, jelenlegi szerződése pedig most nyáron lejár az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!