Fiatal tehetséget igazolt a Manchester United

Belgiumban az "új David Beckham"-ként hívták a fiút.


A Manchester United tegnapi napon újabb ígérettel gazdagodott. Adnan Januzaj személyében egy 16 éves jobb szélsõ csatlakozott a United akadémiájához a belga Anderlechttõl.

 


Januzaj négy és fél éves szerzõdést kötött a manchesteri klubbal és 120000 fontos éves fizetésével a legjobban fizetett akadémiai tag lett az Old Traffordon. A játékosért késõbbiekben képzési és fejlõdés utáni díjat kell majd fizetnie a Vörös Ördögöknek. Januzajt korábban a Lille és az Aston Villa is figyelte.

Az Anderlecht menedzsere, Herman Van Holsbeeck elmondta: "Adnan Januzaj iránti érdeklõdés nagy bók a lila-fehér fiatalok számára. Tíz éves kora óta az Anderlecht tagja, de fiatal volt még ahhoz, hogy az elsõ csapatban szerepelhessen."

 

Szintén akadémiai csapattal kapcsolatos hír, hogy a norvég Sondre Roßbach ismét a Unitednél tölthet el egy rövidebb idõt. Már kétszer edzhetett a Vörös Ördögök fiataljai között és február 20-án ismét visszatér egy hétre.

 

A jelenleg 15 éves játékossal szeretne a vezetõség szerzõdni, ám egy évet még várnak, hogy 16. életévét betöltse. Roßbach jelenleg a norvég harmad osztályú IF Urædd csapatának tagja és fiatal kora ellenére kezdõként szerepel.

 

 

"Kilenc éves korom óta vagyok Manchester United szurkoló. Kedvenc játékosom Peter Schmeichel volt, aki a Unitedben játszott, így még különlegesebb, hogy velük edzhetem. Február 20-án megyek és egy hetet leszek ott. Nagyon különleges és nagyszerû lesz a kedvenc klubomnál edzeni, izgatott vagyok, számomra olyan ez, mint egy álom" - nyilatkozta a fiatal hálóõr. 


 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!