Mancini: Nehéz lesz befogni a Unitedet

Roberto Mancini szerint a Manchester Citynek már nagyon nehéz lenne beleszólnia a bajnoki címért folyó versenyfutásba, miután 2-1-es vereséget szenvedtek a Manchester Unitedtõl.


A City egészen jól állta a sarat a szombati városi derbin, amelyen egyik fél se reklamálhatott volna különösebben, ha döntetlennel végzõdik, ugyanis Nani vezetõ gólját követõen David Silva találata miatt sokáig pontosztozkodásra állt a találkozó.

 

Azonban jött Wayne Rooney, és az egész mérkõzésen nehezen megjátszható csatár másként gondolta a találkozó végkimenetelét. Nani beívelését egy bõdületesen nagy ollózós gólra váltotta a 78. percben, amelyet Sir Alex Ferguson csak az Old Trafford legszebb találatának titulált.

 

Hasonló véleményen van az ennefél részérõl a menedzser, Roberot Mancini is, aki elismerte, hogy az angol válogatott csatár találata fantasztikus volt.

 

"Igen. Csak egy ilyen fantasztikus gólt dönthette el a mérkõzést" - kezdte a Sky Sports News-nak.

 

"Az igazságos eredmény a döntetlen lett volna. Nagyon jól játszottunk, büszke vagyok a játékosaimra."

 

"Úgy gondoltam, hogy akár a mérkõzést is megnyerhetjük. 1-1 után úgy éreztem, hogy minden esélyünk megvan rá."

 

"De Rooney fantasztikus találata megváltoztatta a mérkõzést, és már nem tudtunk visszakapaszkodni."

 

 

A végeredmény következtében a City 8 pontos hátrányba került az éllovas Vörös Ördögök mögött, ráadásul úgy, hogy az idõ egyre szorítja, az egyébként egy mérkõzéssel még többet is játszott Kékeket.

 

Mancini természetesen végleg még nem adta fel a küzdelmet, de elismerte, hogy reálisan nézve nagyon megcsappantak a City bajnoki esélyei.

 

"Igen, nagyon nehéz lesz befogni a Unitedet, de úgy gondolom, hogy folytatnunk kell a megkezdett utunkat" - tette hozzá.

 

"Ahogy ma, amikor úgy veszítettünk, hogy nem érdemeltünk vereséget, ugyanúgy gyõzhetünk majd olyan alkalmakkor, amikor egy pontot se érdemelnénk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!