Zlatan: Pogba kritikusai irigyek

A Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic védelmébe vette csapattársát, Paul Pogbát, irigy kritikusait ugyanis el fogja hallgattatni.


Pogba, akit világrekordnak számító összegért igazoltak vissza nyáron az Old Traffordra, a Marouane Fellaini oldalán nyújtott középpályás teljesítményét követõen került a kritikák kereszttüzébe, amikor a Manchester City ellen 2-1-es vereséget szenvedtek szombaton.

 

A 23 éves francia válogatott játékos szenvedett, míg az ellenféltõl Kevin de Bruyne és David Silva diktálta a mérkõzés iramát a pálya közepén, Ibrahimovic szerint, aki egyébként a találkozó szépítõgólját szerezte a Vörös Ördögök részérõl, azonban azok, akik megkérdõjelezik Pogba átigazolásának létjogosultságát, hamarosan hallgatni kényszerülnek majd.

 

"Minden irigy ember, aki róla beszél, arra fog kényszerülni, hogy visszaszívja  amit mondott" - kezdte Ibrahimovic az SFR Sportnak.

 

"Csak fejlõdni fog és mindenkit maga mögött fog hagyni."

 

"Egyszerû a Paullal való kapcsolatom: én beszélek, õ hallgat. Paul egy rengeteg tehetséggel megáldott játékos."

 

 

Pogba az azóta lejátszott három Premier League mérkõzésén, hogy visszatért Manchesterbe, egy gólt vagy gólpasszt sem jegyez a Unitedben, akikkel elszenvedték szezonbeli elsõ vereségüket is a városi rivális City ellenében.

 

Míg a 34 éves Ibrahimovic azonnal letudta tenni névjegyét újdonsült együttesében, addig ez francia társáról nem mondható el, a svéd azonban türelemre int, amikor Pogba teljesítménye kerül elemzésre.

 

"Most realisztikusnak kell maradnunk, Paulra ugyanis hatalmas nyomást helyeznek az emberek" - tette hozzá.

 

"Az átigazolása hatalmas zsongást váltott ki mindenkibõl."

 

"Nem ismertem korábbról Pault, de most hogy már igen, és elmondhatom, hogy õ egy olyasvalaki, aki roppantul sokat dolgozik. Tényleg nagyon akar fejlõdni és szuper hozzáállása van. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy fiatal még. Ez minden, amit elmondhatok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!