U18: Middlesbrough 1-2 United

A Manchester United U18-as csapata hátrányból felállva harcolta ki a három pontot a Middlesbrough otthonában.


A Middlesbrough szerezte meg a vezetést a félidõ vége elõtt, azonban a United három perccel késõbb DJ Buffonge révén egalizált, majd a második félidõ ötödik percében Kayne Diedrick-Roberts megszerezte a gyõztes gólt.

A Middlesbrough gólratörõen kezdte a mérkõzést, de a United jól kezelte a nyomást. A Vörös Ördögök védõi nem kerültek túl nagy presszió alá, és párszor megdolgoztatták a Boro védelmét.

A szezonban elõször a kezdõk között lévõ Diedrick-Roberts a 20. percben közel járt a vezetõgól megszerzéséhez, azonban Zac Hemmings kapus hárítani tudott, majd pár perccel késõbb Indy Boonennek sem volt szerencséje a kapu elõtt.

A Boro vezetést szerzett a félidõ vége elõtt öt perccel, Mitchell Curry talált be közelrõl, miután Ben Liddle szabadrúgása a kapufáról elé pattant. A United gyorsan reagálni tudott, már közel volt a félidõ, amikor Buffonge egy remek szóló után briliáns csavarással egyenlítette ki a mérkõzés állását.

A United megérdemelten egalizált, és az 50. percben a vezetést is megszerezte, miután Tahith Chong remekül futott el, majd centerezése tökéletesre sikeredett, a kapu torkában álló Diedrick-Roberts-nek csak be kellett pofoznia a labdát.

A pálya másik felén a United debütáló kapusa, a szlovák Alex Fojticek egy nagy Boro helyzetet akadályozott meg.

Ethan Hamilton is közel járt, hogy betaláljon, Callum Whelan pedig nagyszerû lövése után Hemming keresztlécét találta el. A Vörös Ördögök magabiztos, megérdemelt sikert arattak október elsõ napján.


U18 Premier League | Rockcliffe Park | Gólszerzõk: Curry 40; Buffonge 43, Diedrick-Roberts 50

United: Fojticek; Tanner, Warren, O’Connor, Kenyon; Whelan, Hamilton; Chong, Buffonge (Bohui 72), Boonen (Makela 90); Diedrick-Roberts (Burkart 72).Nem használt cserék: J.Thompson, Dunne.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!