U18: United 1-1 Sunderland

Jake Barrett a hosszabbítás utolsó pillanataiban lõtte a United egyenlítõgólját, miután percekkel elõtte csereként állt be, ezzel a United elkerülte a hazai vereség lehetõségét.


A Sunderland több, mint egy órán keresztül õrizte vezetését, miután Lee Connelly a 21. percben megszerezte a vezetést, azonban a United minden erõt bevetett az egyenlítésért, és pillanatokkal a mérkõzés vége elõtt Barrett révén a Vörös Ördögök egalizálni tudtak.

Gönyörû, napsütötte délutánon rendezték a mérkõzést az Aon Trainig Complexben, a mérkõzésen mindkét csapat adidas mezben szerepelt, a United hagyományos vörös - fehér szerelésében, míg a Sunderland fehér mezét középen egy kék, vastag csík ékesítette.

Az idõjárási körülmények kitûnõek voltak, és ez mindkét csapatra jó hatással volt, hiszen az elsõ percekben azonnal tesztelték egymást a felek.

A Sunderland a mérkõzés kezdete után pár perccel közel járt, hogy azonnal megtörje a gólcsendet, majd a United Ethan Hamilton lövése után találhatott volna be, de a próbálkozás nem sokkal, de kapu fölé szállt.

Kiegyensúlyozott játék folyt, sõt a United talán közelebb is járt a gólhoz, azonban a 21. percben váratlanul a vendégek szereztek vezetést.

A Sunderland kapusa, Michael Woud lõtte elõre a labdát, a játékszer zavartalanul eljutott Axel Fojticekig, azonban a fiatal portás lába alatt elcsúszott a labda, Connelly pedig köszönte a lehetõséget, odafutott és könnyûszerrel bepasszolta azt a kapuba.

A United a félidõ vége elõtt egy perccel nagyon közel járt a gólhoz, Callum Whelan mutatott be remek szerelést, majd Angel Gomes elé játszotta a labdát. Gomes nem tétlenkedett, lõtt, mely nagyon közel járt, hogy a kapuban kössön ki.

A második félidõ elején Hamilton próbálkozott egyenlíteni, azonban próbálkozása kapu mellé szállt.

Aidan Barlow és Kayne Diedrick-Roberts állhattak be 65 perc után, és utóbbi egy kapufával nagyon közel járt, hogy egyenlíthessen. Pillanatokkal késõbb Diedrick-Roberts fejjel veszélyeztette a vendégek kapuját, Indy Boonen szögletét követõen fejelhetett, azonban ez is mellészállt.

Kezdett úgy tûnni, a United az idényben második hazai vereségét is elkönyvelheti, és összességében a negyediket, azonban végül Barrett lett a csapat megmentõje.

A Vörös Ördögök harmadik cseréje csupán percekkel azelõtt lépett pályára, hogy a Sunderland tizenhatosán belül valóságos kavalkád alakult volna ki. A vendégek a második félidõben végig példásan védekeztek, azonban ekkor már nem tudtak semmit tenni, Barrett lecsapott egy elé pattanó labdába és a kapuba juttatta azt.

A United megérdemelten egyenlített, miután remekül játszott a második félidõben, mindössze a gól hiányzott a játékból. Kis szerencsével Kieran McKenna együttese akár a gyõzelmet is megszerezhette volna a négyperces hosszabbítás végén, a Sunderland azonban kitartott, és az eredménynek köszönhetõen két pontos elõnnyel áll a tabella élén a United városi riválisa elõtt.


U18 Premier League | Aon Training Complex | Gólszerzõk: Barrett 90; Connelly 21

 

United: Fojtíèek; O’Connor, Dunne, Warren (Barrett 87), Kenyon; Hamilton, Whelan; Boonen, Gomes, Bohui (Diedrick-Roberts 65); Burkart (Barlow 65). Nem használt cserék: M. Johnstone, Spratt.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!