Conte: Mourinho jó fogadtatást érdemel

Noha Jose Mourinho elmondta, nem érdekli, milyen módon fogadják a Chelsea szurkolói, utódja a londoni kékeknél, Antonio Conte kihangsúlyozta, a portugál meleg fogadtatást érdemel vasárnap.


A Manchester United menedzsere elmondta, sokkal jobban érdekli a három pont bebiztosítása vasárnap, mint saját visszatérése nyugat-Londonba, mely nevezetesen elsõ mérkõzése lesz ellenük, mióta a tavalyi szezonban elbocsátották a klubtól.

Conte idén nyártól kezdte el munkáját a Chelsea-nél és a korábbi olasz válogatott szövetségi kapitány szólt pár kedves szót Joséról mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján: "Nagy tisztelttel viseltetek Mourinho iránt" - mondta. "Jó fogadtatást érdemel. Õ egy nagyon fontos ember volt a Chelsea-nél és a klub történelmének írásában is elévülhetetlen érdeme van. Egy nagyszerû menedzser õ. Nagyon sokat nyert karrierje során. Úgy gondolom maximális tiszteletet érdemel."

A vasárnapi nagy összecsapáson lesz egy másik nagy találkozó is, amikor Paul Pogba Antonio Conte személyében volt menedzserével találkozik, akivel két Serie A bajnoki címet hódított el az olasz együttessel.

 

 

 


"A labdarúgás szempontjából õ itt született Angliában és most visszatért" - magyarázta Conte. "Fantasztikus játékos! A Unitedhez való visszatérés volt az álma. A legjobbakat kívánom számára, azonban csak a mérkõzés után."

Conte pénteken azt is megerõsítette, hogy a védelemben nagy befolyással bíró John Terry bevethetõ állapotban van annak ellenére, hogy az újságok a hét korábbi szakaszában azt állították, bokasérülés miatt kénytelen kihagyni az összecsapást.

"John jó állapotban van" - mondta a Chelsea menedzsere riportereknek. "A csapattal edzett. Megoldódott a bokaproblémája és elérhetõ a mérkõzésre."

A United eközben könnyen lehet, hogy Chris Smalling nélkül lesz kénytelen felállni kisebb sérülése után, amelyet csütörtökön a Fenerbahce ellen szedett össze a 4-1-es gyõzelem során. Henrikh Mkhitaryan eközben egyre közelebb áll a visszatéréshez.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!